Nettipeli: Majatalo #2

Tagit: ja

Tämä on nimensä mukaisesti järjestyksessä jo toinen osa Majatalo-pelisarjassa. Ensimmäinen osa julkaistiin täällä Suositut.netin pelipaikassa lokakuussa 2010. Uusi osa julkaistiin nyt maaliskuussa 2011. Näin ollen jos kehitys jatkuu samaa rataa, voidaan povata kolmatta osaa kesäksi. Hienoa! Tämän alustuksen saattelemana saatat haluta painella takaisin sarjan ensimmäiseen osaan ennen siirtymistä tähän jatko-osioon. Ensimmäinen Majatalo löytyy tuolta.

Tässä ilmaisessa nettipelissä on ideana pyörittää majataloa. Pelaajan tehtävä on siis huolehtia siitä, että liiketoimet sujuvat kitkattomasti ja asiakkaat viihtyvät. Ensisijaisesti peli auttaa kehittämään ainakin ajanhallintatapoja ja kykyä organisoida asioita tärkeysjärjestykseen. Viimeisimpien telkkaridokumenttien mukaan videopelien pelaaminen ei ole tyhmistyttävää, vaan esimerkiksi nopeatempoiset räiskintäpelit kehittävät reagointikykyä. Niinpä tällainen majatalopeli voi kehittää mainittuja taitoja. Pelaamalla voi viisastua ja viihtyä samaan aikaan. Maailmassa ei ole paljon tätä parempaa tapaa viettää vapaa-aikaa.

Tässä pelisarjan osassa tarjotaan koettavaksi runsaasti uusia pelikenttiä, uusia tapoja kehittää bisnestä ja enemmän (enkunkielisiä) ohjeita. Pelissä on korkea oppimiskynnys, eli todennäköisesti ihan heti kaikki ei suju kuin vettä vain, mutta menestymisen avain on kokemuksesta huolimatta suunnitelmallisuus. Kannattaa miettiä etukäteen mitä ostetaan, jotta rahat riittävät ja tuotteet menevät kaupaksi. Jokainen pelirata voidaan pelata uudelleen Retry-nappia niksauttamalla.

Pelissä on aika tärkeä tekijä ajan käyttämiseen liittyvä tehokkuus. Esimerkiksi raketti boostaa aika näppärästi kokkia, joka voi puolestaan saada vieraille nopeammin ruokaa kokattua. Älä käytä ihan heti kaikkia rahoja.

Tätä nettipeliä pelataan hiiren ja näppäinkombon WASD yhdistelmällä.

Peliä Majatalo #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 6369 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/majatalo-2">Majatalo #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot