Nettipeli: Purkaamo

Tagit: ja ja

Hiirellä ohjattava Purkaamo on hauskaa, kevyttä viihdettä. Pelissä päästään hajottamaan kerrostaloja tietyin sääntöjen ohjeistamana, mutta säännöthän on tehty rikottaviksi, joten tästä voi tulla hauskaa! Purkaamossa päästään murjomaan kerrostalot maarajaan asti käyttämällä muukalaisten luomaa teknologiaa. Tämä on kuin jostain lasten tieteiselokuvasta, joten isot aikuiset miehet voivat ehkä tuntea tämän äärellä itsensä orvoiksi… Kaikkea kuitenkin kannattaa kokeilla!

Purkaamo-pelissä on paljon peliratoja. Pelin alettua on valittava ensimmäinen kenttä, sillä muut radat avautuvat vasta sitä mukaa kun pelaajan taidot purkuhommissa kehittyvät. On tärkeää huomioida, ettei:

  • Purettavan rakennuksen kattoon saa osua
  • Haljenneeseen lattiaan ei saa osua
  • Kerrosten väliin ei saa osua

Ensimmäisessä peliradassa on aika helpot tavoitteet, eli siinä halutaan pelaajan purkavan maan tasalle ainakin viisi kerrosta. Voi kuulostaa helpolta, mutta purkaminen edellyttää oikeaa ajoitusta. Ei saa osua kattoon, joten se punainen torni on iso EI SAA. Alimmaisiakaan kerroksia ei saa kosautella irti, joten sekin lisää haastetta. Vaikeustasoa voi lisätä pistämällä pelialueen alaosasta Speed-otsikon oikealta puolelta liukusäätimestä lisää vauhtia lentävään alukseen. Hiirtä napsauttamalla se lentävä alus pullauttaa järkälemäisen nyrkin, jolla se irrottaa kerrostalon kerroksen ja tiputtaa taloa kerroksen alemmas. Tässä on siis eräänlainen tetrisjuttu kyseessä.

Peliä Purkaamo on katsottu ja ehkä myös pelattu 4259 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/purkaamo">Purkaamo</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot