Nettipeli: Muodonmuuttaja

Tagit: ja

Muodonmuuttaja on fysiikan lakeja ja muodonmuutosten tekemistä fuusioiva älypalapeli. Peliä ohjataan hiiren avulla, jolla kiikutetaan palasia oikeisiin paikkoihin. Jos tuntuu siltä, ettei pelin jokin kentistä yksinkertaisesti suostu menemään läpi, eli jos olet kansantajuisesti sanottuna “pikkasen dille”, niin katsopa pelisivun alaosasta videotutoriaali. Video-ohje on neljän ja puolen minuutin mittainen opastuskierros kuinka peli mennään läpi.

Muodonmuuttajapelissä on useita pelikenttiä. Siinä on erilaisia muotoja, kuten kulmikkaita suorakulmioita, pyöreitä kurveja ja kaikenlaisia saranoilla liikuteltavia komponentteja. Niistä on pyrittävä luomaan pelialueen taustalla ääriviivoihin sopivat muodot. Esimerkiksi voi olla kyseessä polkupyörän tai monisakaraisen tähden taitteleminen. Kun palaset on taiteltu ääriviivojen alueelle, kenttä on päästy läpi. Tämä on konseptina erittäin simppeli, mutta sopii hyvin melkein mille ikäpolvelle tahansa, koska menestyminen edellyttää ainoastaan kykyä käyttää hiirtä ja kykyä hahmottaa mitkä palikat mahtuvat minnekin. Tämä muistuttaa siis etäisesti intin palikkatestiä.

Peliä Muodonmuuttaja on katsottu ja ehkä myös pelattu 2982 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/muodonmuuttaja">Muodonmuuttaja</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot