Nettipeli: Selviytyjä

Tagit: ja

Muhku, muhkumpi, Selviytyjä. Tämä on iso peli. Varsinainen pelitiedosto on 13 megatavua. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että tässä pelissä on runsaasti pelattavaa ja runsaasti graafista silmäkarkkia sekä ääniefektejä. Selviytyjä-pelissä on tehtävänä pyrkiä nujertamaan kimppuun tulevat piraatit ja suojella kokonaista alkuasukasheimoa. Seikkailupeli.

Pelaaja joutuu käyttämään älliä pitääkseen hengissä koko alkuasukasheimonsa, sillä aurinko porottaa ja saarella tapahtuu salaperäisiä asioita. Selviytymisen ohessa on yritettävä haahuilla takaisin sivistyksen pariin.

Selviytyjä on hiirellä ohjattava nettipeli. Se tekee vaikutuksen ainakin niihin pelureihin, jotka ovat haaveilleet omalla autiosaarella elämisestä kuin nykyajan Robinson Crusoe ikään. Pelissä on haasteita pitkäksi aikaa, eivätkä kaikki niistä ole aivan tylsimmästä päästä, sillä hassujakin välikohtauksia on luvassa. Pelaajalle annetaan selvitymistä varten vain jonkin verran primitiivisiä työkaluja.

Mitä pitemmälle pelaaja pääsee, sitä enemmän esteitä tuntuu tielle tulevan ja sitä hankalammaksi selviytyminen muuttuu. Toisaalta pelaajan taitojen karttuessa hän saa kaikenlaisia upgradeja ja bonuspisteitä, joilla hän voi paremmin kukistaa ne esteet.

Peliä Selviytyjä on katsottu ja ehkä myös pelattu 6601 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/selviytyja">Selviytyjä</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot