Nettipeli: Muistipeli

Tagit:

Tämä Muistipeli on sellainen hiirellä ohjailtava nettipeli, jota voi pelata ihan ilmaiseksi ja rekisteröitymättä mihinkään järjestelmään. Sama meininki on kaikissa muissakin Suositut.netin tarjoamissa ilmaisissa nettipeleissä, joita tällä sivustolla on satakappalein. Muistipelin juoni on se, johon pelin nimikin jo hieman viittaa, nimittäin muistaminen. On käytettävä aivokapasiteettia kahden toisistaan aavistuksen verran poikkeavan kuvan sisältävien eroavaisuuksien bongaamiseen. Pelaajalle esitetään aluksi kaksi kuvaa, jonka detaljit kannattaa sulloa verkkokalvojen kautta aivo-osaston välimuistilokeroon käytettäväksi hetkeä myöhemmin. Tämä on loppujen lopuksi ihan rattoisa nettipeli!

Tässä pelissä on syytä muistaa, että pelikenttien eroavaisuudet voivat vaihtua ihan joka kerta kun pelikenttää ladataan. Eli se meinaa sitä, että kun kerran on peliä pelattu ja jos sitä toisemmankin kerran pelaillaan, samat “muistitiedot” eivät välttämättä pidä paikkaansa enää toisella pelikerralla. Hahaa. Järkyttävää lähes.

Muistipelissä on yhteensä kolme pelitasoa, jotka ovat:

  • Easy = Helppo
  • Normal = Normaali
  • Hard = Vaikea

Vasta-alkajan kannattaa ottaa joko helpoin tai keskivaikea meininki, sillä noista kolmas vaihtoehto tarkoittaa niin armotonta touhua, että joku verisuoni pääkopassa saattaa hyvinkin poksahtaa.

Muistipeli on interaktiivinen. Kun pelaaja on ryhtynyt tositoimiin, joka tässä yhteydessä tarkoittaa pelaamista, pelialueelle ilmestyy satunnaisesti valitusta kuvakavalkaadista kaksi fotoa. Ne kaksi kuvaa eroavat pykälän verran toisistaan. Niissä voi olla useita eroavaisuuksia, jotka on tunnistettava. Tunnistaminen tapahtuu käyttämällä hiirtä, joka antaa mahdollisuuden tähdätä kuvaan, jossa eroavaisuus on havaittu, ja sitten napsauttaa hiirulaisen vasemmanpuoleista nappulaa. Napsautus iskee leiman kuvaan siihen kohtaan, jossa tähtäin sijaitsi. Tällä tavoin eroavaisuudet ilmoitetaan pelimoottorille, joka laskee tulosten pohjalta pisteet. Peliradoissa on rajattu aikamäärä, jonka sisällä tietty määrä poikkeavuuksia on bongattava. Ensimmäisissä tunnistustehtävissä eroavuuksia voi olla esimerkiksi kolme kappaletta, seuraavassa kentässä enemmän ja niin edespäin. Peli on odottamattoman haastava, sillä pelialueella olevat kuvat eivät ole aivan staattisia, vaan niissä voi olla animointeja, jotka häiritsevät keskittymistä.

Tämä peli soveltuu ainakin sellaisille henkilöille, jotka uskovat olevansa erittäin tyyniä, mutta haluavat huomata tulevansa raivon valtaan tuijotettuaan kahta kuvaa minuuttitolkulla löytämättä niistä minkään valtakunnan poikkeavuuksia.

Peliä Muistipeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 9602 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/muistipeli">Muistipeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot