Nettipeli: Joulupukkipeli

Tagit: ja

Joulu on taas, joulu on taas, kahvit täynnä pullaa. Joulupukki, joulupukki… Vanha ukki, valkoparta, punanuttu… Nyt on joulu! Joulupikki on lähdössä hoitamaan jokavuotista lahjojen jakelureissua, mutta sitä ennen hän haluaa tankata vatsansa täyteen pöperöä. Pitää syödä, että jaksaa. Senpä takia punanuttu lähtee hakemaan vähän mereneläviä ruoaksi.

Pelaajan tehtävä tässä Joulupukkipelissä on yrittää huolehtia siitä, että joulupukki saa kunnolla tankattua ruokaa pian käynnistyvää lahjojen jakelumatkaa varten. Tätä nettipeliä ohjataan hiiren avulla. Peli on tyystin englanninkielinen, joten jos paikalla ruudun toisella puolella on kovin nuori peluri, äidin tai isän olisi hyvä auttaa tekstin suomentamisessa. Peli käynnistyy napsauttamalla Play game -tekstiä.

Tässä pelissä on kaksi moodia; klassikkomoodi ja vauhtimoodi. Peli on vähän niin kuin Tetris, mutta tässä koko ruutu on jo täynnä kaikenlaisia värikkäitä mereneläviä. Jokaista riviä voidaan vierittää pysty- ja vaakasuunnassa hiiren avulla. Hiiren vasemmanpuoleista nappia pitämällä pohjassa voidaan vierittää esimerkiksi ylimmäistä riviä oikeaan suuntaan niin kauan, että esiin tulee samanlaisia mereneläviä kuin alemmassa rivissä. Ideana on yrittää kohdistaa samanlaisia mölliäisiä samalla riville (horisontaalisesti tai vertikaalisesti). Kun samanlaisia ötököitä on kohdistettu, ne pompsahtavat pois ruudulta ja pelaaja saa pisteitä.

Peliä Joulupukkipeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 8587 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/joulupukkipeli">Joulupukkipeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot