Nettipeli: Elon arkki

Tagit:

Tämä on kiehtova klikkailupeli, jossa pelaajan tehtävä on suorittaa hänelle jokaisessa pelikentässä eteen asetettuja ongelmia. Pelissä on pitkäksi aikaa pähkäiltävää ja pohdittavaa. Elon arkki -nettipelin juoni on yksinkertaisesti sellainen, että kauan aikaa sitten maailma oli tyhjä ja autio paikka. Siellä ei ollut muuta kuin pölyä ja tyhjyyttä. Miljoonien vuosien kuluessa tuo pöli keräytyi tyhjyydessä yhteen ja muodosti planeetan. Planeetalle alkoi kerääntymään kaikenlaista roipetta. Elämä puuttui. Ei ollut elämää. Alienit toisesta ulottuvuudesta toivat elottomalle planeetalle elämän siemenen ja loppu onkin historiaa. Pelaajan tehtävä on leikkiä jumalaa ja jatkaa siitä mihin nuo alienit aikoja sitten jäivät. Kehitetään planeetan toimintoja ja elollisten olevaisten evolutiivista toimintaa.

Pelaaja pääsee tässä pelissä hiiren avulla kokeilemaan mitä mikin esine ja asia tekee kun sitä klikataan. Esimerkiksi pilvi saattaa taivaalla pyristellä suuntaan jos toiseenkin jos sitä “vedetään hihasta”. Lampi loiskuu kun sitä klikataan, vuorenjyrkänteet murenevat klikatessa ja muuta mukavaa. Kaikki pelaaminen käy vaivattomasti hiiren vasemmanpuoleisella nappulalla klikkailemalla. Varsinainen haastava vaihe käynnistyy sitten kun pelaaja päättää ryhtyä pelailemaan… Tässä pelissä opitaan ainakin syyn ja seurauksen välinen suhde jos ei muuta! Erittäin kiehtova peli, erittäin addiktoiva. (Ja erittäin haastava.)

Pelin käynnistyttyä sen taustalla automaattisesti luritteleva musiikki ja äänitehosteetkin on mahdollista ottaa pois käytöstä klikkaamalla pelialueen alaosasta, siitä oikeasta alakulmasta, löytyviä nappuloita. Jos ja kun pelissä halutaan suorittaa senhetkinen pelirata uudelleen, kuten esim. siinä tapauksessa kun on tullut ryssittyä pahemman kerran, kannattaa klikata pelialueen oikeasta alakulmasta löytyvää “Reset”-painiketta, jolla sillä hetkellä pelattava pelirata alkaa ihan alusta.

Peliä Elon arkki on katsottu ja ehkä myös pelattu 3257 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/elon-arkki">Elon arkki</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot