Nettipeli: Pimeyden Ritari #2

Tagit: ja ja

Pimeyden Ritari n:o 2 on seuraaja täällä Suositut.netin pelihallissa jo huhtikuussa 2008 julkaistulle Pimeyden Ritari numero Uunolle, joka esitteli suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa varsin gootahtavan miekoin & sapelein aseistautuneen otuksen. Tämä Pimeyden Ritari -pelisarjan uusin versio on tietenkin edeltäjäänsä kehittyneempi, nätimpi ja fantsumpi kokonaisuus! Kannattaa kokeilla. Tähän peliin ovat peliä väsänneet koodarihiiret panostaneet paljon vaivaa ja aikaa. Pelin juoni on jo PR:n edellisen osan pelureille tuttu: taistellaan pahan voimia vastaan. Tehtävänä on puolustaa oman valtakunnan koskemattomuutta muukalaisinvaasiota vastaan.

Tuo takaisin ilo ja Onnen Päivät valtakuntaasi! Taistele niin kuin mies tai nainen tai joku voimaeläin. Tämä peli sisältää lähitaistelua lähes tauottomassa tahdissa, joten varsin toiminnantäyteistä touhua toviksi jos toiseksikin on luvassa. Peli sisältää synkeää grafiikkaa ja sitä silmitöntä väkivaltaa, joten nyt vastuulliset vanhemmat voivat nakata pienokaisensa pupunkoppiin siksi aikaa kun isot ihmiset pitävät hauskaa pistämällä porukkaa lihoiksi. Tänään äiskä purkaa patoutuneita aggressioitaan. Iskäkin pääsee näyttämään voimiaan vähän muutenkin kuin maitotölkkien ja anopin ruttaamisessa.

Pimeyden Ritari #2 on tiedostokooltaan suhteellisen pullakka kokonaisuus. Pelissä on paljon ladattavaa, sillä grafiikat, äänitehosteet, taustamusiikki ja varsinainen “tekoäly” on tässä kohtalaisen kehittynyttä. Pelitiedoston pitää latautua kokonaan että sitä voisi pelata, joten odottele ihan rauhassa kieli keskellä kämmentä. Hiljaa hyvä tulee. Pelitiedoston koko on noin 2,5 megatavua. Se on aika iso tiedosto näin niin kuin nettipeliksi.

Pimeyden Ritarin ohjaaminen:

  • Näppäimellä W hypätään
  • Näppäimellä A vasemmalle
  • Näppäimellä D oikealle
  • Näppäimellä J lyödään
  • Näppäimellä K lyödään (kovaa!)
  • Näppäimellä L lyödään (überkovaa!)

Lahtaa vihollisia sen minkä kerkiät kerätäksesi pisteitä ja saadaksesi lisäenergiaa ynnä muuta. Saatuasi kylliksi pisteitä pelin edetessä voit kehittää omia aseitasi tehdäksesi niistä entistäkin murhaavampia. Aseiden kehittäminen on tärkeää, sillä vihollisista tuntuu tulevan ihan epärealistisen voimakkaita mitä pidemmälle pelissä pötkitään. Nyt, uljas urho, siirryhän suoraan taistohon. Giddiap!

Peliä Pimeyden Ritari #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 3381 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pimeyden-ritari-2">Pimeyden Ritari #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot