Nettipeli: Sukelluspeli

Tagit: ja

Tämä on parhaimpia ilmaisia sukelluspelejä, mitä netissä tällä hetkellä on. Peli on ulkoasultaan melkoisen lapsellinen, mutta (veden)pinnan alla sykkii vallan haastava kokonaisuus, joka vaatii pelin pelaajalta sekä reaktio- ja havainnointikykyä, sekä kykyä ajoittaa tehtävät toimenpiteet sopiville hetkille. Pelaaja pääsee ohjaamaan sellaista supersukeltajaa, joka loikkii halutulla voimalla ja halutussa kulmassa kallionjyrkänteeltä alas veden siimeksiin. Tämä peli on eräänlainen sekoitus helmiä sukeltavan taiturin ja extreme-elämyksiä hakevan henkilön päivärutiineista — pelaaja pääsee loikkimaan vaarallisille vesille, joiden haastavuutta kasvattavat vedenalaiset jyrkänteet, uppotukit, piikikkäät kalat ja muut luonnonvoimat. Palkinnoksi taitava pelaaja saa helmiä ja aarrearkkuja! Sukeltaminen kannattaa, mutta tässä pelissä menestyminen vaatii aivan ehdottomasti “sitä silmää”, jonka avulla hahmotetaan sopiva hyppäyskulma, -voimakkuus ja -hetki.

Sukeltamalla päästään vedestä noukkimaan esimerkiksi aarteita ja muita mukavuuksia. Pelaaja itse ohjaa pelihahmoa tässä mainiossa sukelluspelissä vain sen ajan kun hän valmistautuu hyppäämään. Hyppäyksen tapahduttua pelaaja ei voi enää vaikuttaa sukeltajan toimiin, vaan kaikki menee siitä eteenpäin tuurilla ja fysiikan lakien mukaan. Tässä on haastava sukelluspeli, jollaisia ei ole kovin paljon tarjolla! Hyvin addiktoiva kokonaisuus, sillä alussa esiteltävät yksinkertaiset peliradat muuttuvat odottamattoman äkkiä haastaviksi ja jännittäviksi, joiden parissa aika kuluu kuin siivillä.

Kannattaa huomioida, että siinä vaiheessa kun sukelluspelissä ollaan edistytty jo paria rataa ylemmäs aloituskentästä, tulee pelialueella näkymään kaikenlaisia tukkeja ja esimerkiksi sukeltavia kilpikonnia, joiden selässä saattaa olla aarteita… Näitä kannattaa pitää silmällä. Tukin päälle hyppäämällä pelihahmo kimpoaa tavallisesti loivassa kaaressa ylöspäin. Kilpikonnat taas haahuilevat edestakaisin, joten niiden liikesuunta ja uintinopeus on hyvä pitää mielessä kun pelihahmo laitetaan sukeltamaan.

Tässä pelissä on jonkin verran realistisuutta mukana. Kuten sukellettaessa “aikuisten oikeesti”, on myös tässä sukelluspelissä pelaajan noustava vedestä heti kun se on mahdollista, sillä hänellä ei ole edes snorkkelia saati sitten happipulloja matkassa, vaan keuhkot tarvitsevat ilmaa pian. Kannattaa välttää iskemästä pollaa kiviin tai piikikkäisiin mereneläviin, sillä ne eivät todellakaan ole hyväksi terveydelle.

Tätä sukelluspeliä pelataan ihan normaalisti hiiren avulla, jonka avulla ensinnäkin valitaan haluttu hyppäyskulma ja vasenta painiketta pohjassa pitämällä myös hypyn voimakkuus.

Sukelluspelissä on pari muutakin huomioitavaa seikkaa, nimittäin jotta pelaaja pääsisi etenemään radalta toiselle, on hänen poimittava meren povesta tarvittavat esineet. Pelialueella näkyy puinen aarrearkku. Se on poimittava, samoin kuin läjä haitarimaisesti sijoitettuja timantteja. Myöhemmissä peliradoissa alkaa näkymään myös helmisimpukoita, joiden helmet on muistettava noukkia, jotta päästään etenemään seuraavalle sukellusreissulle.

Sukelluspelissä on hauskaa ajanvietettä 15 peliradan edestä

Huomio-ooo! Joissakin peliradoissa näkyy ilmassa möllöttäviä pallomaisia symboleita, joissa on kirjain “S” mukana. Siniset pallerot tarkoittavat sitä, että kun pelaaja liihottaa niiden läpi, hänen nopeutensa kasvaa jonkin verran. Vastaavasti punaiset pallerot tarkoittavat nopeuden hidastumista. Näitä bolsseja ei ole ripoteltu pelialueelle ihan turhanpäiten, joten kannattaa miettiä miten niitä voisi hyödyntää uppeluksiin lähtiessä.

Peliä Sukelluspeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 6393 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/sukelluspeli">Sukelluspeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot