Nettipeli: Pokerikuvernööri

Tagit: ja

Tämä on aika tuhti pelitiedosto, sillä sen koko on 10 megatavua. Kannattaa siis varautua “venaamaan” jos käytät hidasta nettiyhteyttä. Pokerikuvernööri-nettipeli on täysin hiirellä ohjattava taitopeli. Tarjolla on useita minipelejä, joissa testataan nopeutta, reagointivauhtia, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Pelaaja pääsee tässä pelaamaan pokeria.

Pokerikuvernöörissä on runsaasti viihdettä pokeripelien ystäville. Peli sijoittuu Yhdysvaltojen Dallasiin, jossa villin lännen aikaan hallitus kielsi kaikenlaisten pokeripelien pelaamisen ja asetti sen käytännössä laittomaksi harrastukseksi. Sen vuoksi pelaajan ohjaama pelihahmo menetti Pokerikuvernööri-tittelinsä. Tittelinjanoisena pelihahmo päättääkin näyttää Teksasin ministerille, että pokeri on ennen kaikkea taitopeli.

Pelaajan tehtävänä on pelata mahdollisimman hyvin pokeria, jota varten hänelle on tarjolla pelin sisällä englanninkielinen ohjeistus. Varsinainen peli sisältää 120 vastustajaa ja 15 eri kaupunkia, sekä 23 uutta peliluolaa.

Pelissä voi organisoida omia pokerimittelöitä, hakea lainaa pankista, matkustaa turnauksiin junalla tai seikkailla jokiveneellä. Pelihahmoa voi tuunata asettamalla hänelle uuden stetsonin tai muun päähineen, joka kulloiseenkin tilanteeseen tuntuu parhaiten sopivan.

Pelaaja voi arvioida vastustajiaan tutkimalla heidän kasvojaan ja pälyillä, löytyykö niistä hermostuneisuutta jne. Pelissä on lopuksi yhdeksän pahamaineista pokerimestaria, jotka on kukistettava, jotta Pokerikuvernööri-titteli palautuu sen oikealle omistajalle.

Peliä Pokerikuvernööri on katsottu ja ehkä myös pelattu 7089 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pokerikuvernoori">Pokerikuvernööri</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot