Nettipeli: Bumerangilahtari

Tagit: ja

Tämä on jälleen niitä pelejä, joita pelatessa ei tarvitse paljon murehtia maallisia murheita. Peli on humoristinen urheiluseikkailu, joka vie pelaajansa luonnon armoille. Haasteena on hankkia elanto kuin originaali aboriginaali ikään — käytetään bumerangia! Heitellään kepukkaa halki ilmojen ja pyritään saamaan risu osumaan jotakuta onnetonta lintupoloa pollaan. Kuulostaa hauskalta. On hauskaa. Tosi hauskaa. Hahaa. Ihan oikeasti tässä on yksi parhaimmista nettipeleistä vuonna 2009!

Tehtävänä on murjoa tipua jos jonkinlaista mahdollisimman lukuisina määrinä ennen kuin aikaraja täyttyy. Pelissä on sekoitus urheilua, silmitöntä lahtaamista ja ripaus taitopelien eineksiä. Pelissä on useita ratoja, joista valita.

Pelissä on tosiaankin pyrittävä osumaan vain taivaalla liihottaviin lintuihin. Muihin esineisiin ei pare koputella kepukalla, koska pelaajaa rangaistaan kaikenlaisilla sanktioilla jos hän tätä edellä mainittua lakia vastoin tekee. Pelaajan kannattaa myös yrittää saada bumerangi pysymään pelialueen sisällä. Ulkopuolelle lentäessään se voi kadota. Pelialueelta ulos viskatut bumerangit tietenkin johtavat siihen, ettei Bumerangipelissä ole enää sitä Bumerangi-sanaa… No joo, yritä harjoitella mahdollisimman taitavaksi heittäjäksi niin eiköhän se siitä.

Bumerangipelin pelaaminen alkaa ensin armottomalla odotusajalla. Peli on nimittäin äänitiedostoineen kaikkineen kohtalaisen raskas, eli suurikokoinen, joten sen lataaminen erityisesti hitaimmilla nettiyhteyksillä (kuten Mokkulalla, anyone?) voi kestää aikaa minuuttejakin. Sitten kun peli on latautunut, valitaan pelistä löytyvää “Go”-nappulaa ja napsautetaan sitä kerran. Hiiren avulla yritetään kliksuttelemalla saada se bumerangi kiertämään pelihahmon ympärillä. Klikkaamalla ohjataan bumerangia. Vapauttamalla hiiren vasemmanpuoleisen painikkeen siitä mihin halutaan kepukan kiitävän, kepukka hyvin todennäköisesti lähtee kiitämään sinne jonnekin. Huomioi, ettet voi välttämättä klikkailla sillä kovia kokeneella hiirulaisellasi ihan miten kauas tahansa, sillä bumerangilla on tietty toimintasäde.

Huomioitavaa! Voit zuumailla, eli suurentaa, pelialueella napsauttelemalla näppäimistön Z-nappia. Zoomaus onnistuu vain peliradan alkuhetkinä, joten ajoita halusi oikein.

Peliä Bumerangilahtari on katsottu ja ehkä myös pelattu 3545 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/bumerangilahtari">Bumerangilahtari</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot