Nettipeli: Kahjo linna

Demonit hyökkäävät linnaan! Pelaaja, olet suuri ja uljas soturi, jonka vuoksi sinun tehtäväksesi on itse kuninkaan käskystä langetettu hyökkäyksen torjuminen. Tämä peli on erittäin mainio. Siinä yhdistyy Worms-peleistä tutut aseiden kanssa räiskimiset sarjakuvamaisen seikkailun kanssa. Pelaajalla on valittavanaan useita erilaisia asetyyppejä alkaen alkeellisesta jousipyssystä aina tulivoimaiseen laser-pistooliin.

Tässä on viihdyttävä taidonnäyte nettipelien mestarilta.

Pelin voi aloittaa klikkaamalla ensin “new game” -nappulaa, jonka jälkeen näytetään kuninkaan sinulle langettama puolustuskäsky. Tehtävä on yksinkertainen: valitse ase, valitse ammukset, ammu. Vihollislauma muodostuu matelevista vaaleanpunaisista madoista, jotka järsivät linnan perustukset pilalle. Matomaiset epelit on pysäytettävä, se on Sinun tehtäväsi. Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto. Matojen lisäksi myöhemmissä pelitasoissa astuu vihollisten rintamaan muitakin demoneita… Lentäviä veijareita ja käveleviä pikkuhemmoja!

Peliä Kahjo linna on katsottu ja ehkä myös pelattu 3186 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kahjo-linna">Kahjo linna</a></p>

Saa kommentoida!

  1. LÖL kirjoitti:

    TÄÄ ON PASKA PELI, PASKIN MITÄ OON IKINÄ PELANNU

  2. Petri kirjoitti:

    Itse olet.

Käyttöehdot