Nettipeli: Pinball

Tagit: ja

No eipä ole vähään aikaan tullutkaan vastaan näin hauskaa nettipeliä kuin tämä “Pinball”. Tässähän on itse asiassa monta pientä pikkupeliä samassa paketissa, joka onkin aika jännä konsepti, sillä samankaltaisista flipperipeleistä kiinnostuneelle pelaajalle on valinnanvaraa kerrankin. Tässä päästään häsläämään useiden eri peliratojen kanssa ihan virtuaalisesti, joten hiirtä rämppäämällä ollaan liikenteessä.

Kunhan peli on latautunut, klikataan oikeasta laidasta löytyvää englannikielistä nappulaa, jossa lukee “Play game”. Sen jälkeen kannattaa käydä virittelemässä pelin asetuksia. Voidaan laittaa vaikka äänet pois päältä jos ei haluta kuunnella samaa jumputusta taustalla. Myös pelin grafiikkaa voidaan laittaa joko terävämpään ja nätimpään suuntaan, mutta se todennäköisesti imee tietokoneen prosessorista vähän enemmän tehoja. Hyvä grafiikka tuskin kuitenkaan näinä päivinä kovin paljon tietomasiinaa hidastelee, koska koneet ovat niin übertehokkaita nykyisin.

Oma ennätykseni pelin ensimmäisellä radalla on 48550 pistettä. Pankaas paremmaksi, lällällää! Ensimmäisellä radalla päästään aika yksinkertaisessa ympäristössä paukuttamaan kuulaa ympäri rataa. Tarjolla on yläosasta löytyvä kierre, jonne kuula sinkoutuu automaattisesti mikäli pallo laukaustaan täydellä teholla, sen jälkeen kuula vierii zomin pääkallosta sisään (siitä saa 500 pistettä / laaki). Extrakuulia voi saada jos kuulalla onnistutaan tyrkkimään jokainen pelialueen alaosasta löytyvä nappula pohjaan. Kun napit ovat pohjassa, pitäisi kuula vielä jotenkin ovelasti saada laukaistua magneetin läheisyyteen, josta magneetti automaagisesti kuulan imaisee ja siirtää takaisin laukaisualustalle.

Osa peliradoista sisältää sellaista grafiikkaa, joka ei välttämättä edusta parasta korkeakulttuuria, joten aivan huumorintajuttomille tätä flipperipeliä ei voi hyvällä tahdollakaan suositella.

Hiiren nappulaa napsauttamalla laukaistaan kuula peliradalle.

Peliä Pinball on katsottu ja ehkä myös pelattu 7828 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pinball">Pinball</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot