Nettipeli: Rattaisto

Tagit: ja

Rattaisto on suhteellisen simppeli seikkailupeli, jota ohjaillaan vain ja ainoastaan hiirellä. Tehtävänä on yrittää kulkea läpi uppo-oudon Koneen, joka on osa Rattaistoa. Eräässä kotimaisessa lastenlaulussa värssytään, että “maailmassa on monta ihmeellistä asiaa”. Tätä peliä pelatessa tuo kyseinen lastenlaulu juolahtaa mieleen hyvinkin tehokkaasti. Rattaistossa tosin pelaajaa psyykataan jatkamaan seikkailua soittamalla taustamusiikkinsa lyhyttä teknojumputuskappaletta! Jees. Tässä on yksi tapa viettää elämän parhaat hetket… Todella huonosti.

Tehtävänä on vain seikkailla pelissä halki suuren rattaiston, joka on osa sitä Konetta. Välttele osumasta pelihahmolla yhtään mihinkään, koska rattaiston palaset ovat hyvinkin herkästi hajoavaa sorttia. Peli alkaa muuten suht’koht’ hitaalla tahdilla, mutta kiihtää arvaamattoman nopeasti huimiin nopeusennätyksiin! Poimi kentältä mahdollisimman paljon poweruppeja, koska ne auttavat selviämään ainakin pari sekuntia kauemmin. Vääjäämätön kohtalo on muuttua osaksi Konetta, mutta sitä on tietenkin yritettävä vältellä viimeiseen asti.

Ennen kuin varsinaiset tositoimet alkavat, pelaajan on valittava pelihahmolleen, joka on ratas, haluttu väritys. Väriksi voidaan laittaa esimerkiksi sinistä tai vihertävää, punaista tai kellertävää. Kun sopiva väri on löytynyt, napsautetaan “Go”-nappia.

Huomioitavaa! Tämä peli on hyvin addiktiivinen. Se koukuttaa pelaajan vahtaamaan joka ainoa millisekuntikin peliruutua, jossa pelaajan mutteri liitää satumaisten tähtiä sinkoavien kipinöiden saattelemana halki tunnelimaisen rakennelman. Vinkkinä pelaajille: Kannattaa yrittää säilyttää se ohjattava mutteri pelialueen vasemmassa laidassa, koska sieltä käsin on edes vähän enemmän viivettä varautua vastaan liitäviin kompastuskiviin.

Tämä on loppujen lopuksi ihan hyvä nettipeli, mutta se voi rasittaa silmiä mikäli pelaaja pääsee esimerkiksi radan numero 6 läpi. Pelissä nimittäin se vauhti kiihtyy kovasti, joten tavaraa vilistää silmien läpi kuin viimeistä päivää.

Peliä Rattaisto on katsottu ja ehkä myös pelattu 3500 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/rattaisto">Rattaisto</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot