Nettipeli: Arkki #3

Tagit: ja

Tämä hiirellä ohjattava Arkki #3 on seuraaja pelisarjan toiselle osalle, jota tosin ei ole vielä julkaistu lainkaan täällä Suositut.netissä, mutta maailmojen pelastamisesta kiinnostuneita henkilöitä kehotan siirtymään ensimmäiseen Arkki-peliin! Tässä kolmannessa osassa pelihahmo on jo pelastanut planeettansa. Tehtävänäsi on nyt etsiä uusi eksoplaneetta, johon kansasi kuljetat.

Tämä hauska seikkailupeli soveltuu myös nuorille pelaajille, mutta pelin ollessa englanninkielinen saattaa olla hyväksi jos aikuinen viitsisi vähän seurata ja auttaa hankalien sanojen tulkkaamisessa…

Arkki #3:ssa pelaaja on matkustanut halki ajattoman avaruuden vuosia ja vuosia, kunnes avaruusalus petti ja jouduit rysäyttämään sen aution kuumaisen planeetan pinnalle. Karu ja iloton kivimurikka keskellä tyhjyyttä ei ole se mitä etsit. Siellä ei ole mahdollisuuksia elää, ei ole tulevaisuutta. Vai onkohan? Ehkä kovalla raatamisella tuostakin planeetasta voisi saada asumiskelpoisen salongin. Jotta Arkissa odottelevat mölliäiset voisivat asuttaa aution kiviplaneetan, siihen on tehtävä planeetanlaajuista terraformaatiota ja rakennettava infraa ainakin näin:

  1. Koska planeetta on keskellä meteoripilviä, planeetan pinnalle on odotettavissa satunnaisia kivisateita, jotka selittämättäkin ovat jotain mistä kannattaa huolestua. Ensimmäinen tehtävä onkin suojata jonkinlaisella kilvellä oma avaruusaluksesi ja sitten planeetan pinta.
  2. Planeetan läheisyydessä väijyy musta aukko. Mustat aukot ovat pääasiassa aina ihan Helvetin huonoja juttuja, joten sille on tehtävä jotain. On yritettävä jotenkin heikentää “mustiksen” imuvoimaa, jotta se ei ihan lähiaikoina ryystä kotiplaneettaasi kaikkine asukkeineen sisuksiinsa.
  3. Kun yllä esitetyt vaiheet on viety päätökseen, tehtävänäsi on huoltaa ja tankata avaruusaluksesi.
  1. Nämä työvaiheet on hoidettava alta pois nopeasti, sillä sukupolvialuksesi / nukkuja-aluksesi populaatio ryhtyy rapistumaan jos operaation suorittaminen vie liikaa aikaa. Aluksen resurssit kansoituksen elossa pitämiseksi kuluvat hetki hetkeltä.

Tämä nettipeli on haastava ja hauskannäköinen klikkailupeli. Siinä menestymisessä on eduksi jos pystyt ratkomaan pieniä kiperiä pulmia. Suositut.net suosittelee!

Peliä Arkki #3 on katsottu ja ehkä myös pelattu 3652 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/arkki-3">Arkki #3</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot