Nettipeli: Muselock

Tagit: ja

Tämä on taas näitä. Peli, jossa pelaajan on napsuteltava hiirellä itsensä pois oudosta ja hämäräperäisestä rakennuksesta. Hiiren avulla voidaan napsauttaa kuvakulmaa suuntaan jos toiseenkin ja sillä myös tehdään kaikki toiminnot (napsautetaan valokatkaisinta, avataan ovia jne.), joten peli ei ole siinä mielessä kovin haastava. Tämä Muselock on hidastempoinen seikkailupeli, jossa joutuu raahaamaan aivonystyrät kehiin — paikasta toiseen ei noin vain löntystellä, vaan eteneminen vaatii pelaajalta kykyä hahmottaa kokonaisuus pienistä palasista.

Huom. Tämä selostus sisältää ohjeita, joiden avulla pelissä pääsee alkuun! Jos et halua lukea ohjeita vaan selvitä omin nokkinesi, niin jätä lukematta oheinen teksti.

  1. Ota pöydältä löytyvä paperilappu ja tutki se.
  2. Klikkaa kuvakulmaa oikealle ja vilkaise roskakoriin.
  3. Vaihda kuvakulmaa kunnes olet silmätysten ikkunan kanssa. Sen jälkeen klikkaa ikkunan alla näkyvää paneelia. Klikkaa hohtavaa aurinkosymbolia laittaaksesi projekti päälle.
  4. Vaihda jälleen kuvakulmaa kunnes eteesi ilmestyy valkokangas, joka on puisen oven vieressä.
  5. Ota muistiin edessä näkyvä symboli ja palaa sitten takaisin projektin eteen. Tee tämä uudelleen kunnes saat projektinäkymässä kaikki numerot oikein.

(Numeroita projektorissa voi vaihtaa napsuttelemalla vasemmalla ja oikealle osoittavia nuolinappuloita projektorin paneelissa.)

Tämän pelin ystävät tulevat varmasti viihtymään myös Portti 2 -nimisen napsuttelupelin seurassa.

Peliä Muselock on katsottu ja ehkä myös pelattu 4913 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/muselock">Muselock</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot