Nettipeli: Evoluutiopeli

Tagit: ja

Har, har, har! Yarrr. Älyllisen luomissuunnitelman fanittajien kannattaa lähteä pillittämään jonnekin nurkan taakse, sillä evoluutiopeli on darwinismin oppien varsinainen multimediamanifesti, tai irvikuva, mutta onpahan mitä on, tätä peliä Sinun kannattaa pelata jos olet joskus halunnut leikkiä olevasi joku sivustaseuraaja jossain ajattomassa olotilassa samalla kun maailmalla syntyy ja elää kaikenlaisia eliölajeja. Tämä selostus on hyvin hämärä johtuen siitä yksinkertaisesta seikasta, että tämän tekstin kirjoittanut taho on pelannut tätä peliä. Peli on kertakaikkiaan varsin addiktoiva, sen pelaaminen on kihelmöivä kokemus. Kokeile ja totea itse! Internetin ihmemaassa tämä on supersuosittu nettipeli. Tuhannet ja taas tuhannet ihmiset eivät voi olla väärässä. Tule taantumaan kanssamme!

Tässä evoluutiopelissä on tarkoitus yksinkertaisesti yrittää saada apinahahmo evoluution rattaiden avittamana muutettua ihmiseksi. Kuulostaa hankalalta? Sitä se ei ole. Jos osaat klikkailla hiirellä asioita, osaat tässä pelissä luontoemon hommat aika hyvin. Jos peli tuntuu liian vaikealta, kannattaa lukea alla esitetyt läpimeno-ohjeet. Älä lue ohjeita jos haluat haastaa itsesi.

Evoluutiopelin läpimeno-ohjeet

 1. Klikkaa lintua kolme kertaa kunnes se liihottelee mehiläisalustalle.
 2. Klikkaa sientä syödäksesi sen.
 3. Lennä keskialueelle kentää ja tyhjennä suolesi (joo, onhan tämä aika hassu juttu, jos nimittäin tykkäät kakkahuumorista ja/tai olet 6-vuotias pikkulapsi), jonka jälkeen jätökset tippuvat maahan. Maahan kasvaa viisi uutta sientä.
 4. “Mätsää” sienet niiden pilkkujen kappalemäärän perusteella siten, että ne ovat järjestyksessä 1–5. Siihen kohdalle kasvaa sitten portaat ja apina kehittyy.
 5. Ennen kuin marssit portaita ylös, klikkaa puolaa ja apinan lähellä olevaa pientä kiveä.
 6. Lennä suihkulähtelle ja hyppää siihen. Selvitä avautuva sanapeli.
 7. Sanapelisssä on tarkoitus sarjoitella symbolit korostettuna olevaan kolmioon siten, että siihen menee vastakkaisen… Kraah. Ota itse selvää.
 8. Palaa takaisin apinallasi ja klikkaa suuressa puussa olevaa silmää.
 9. Odottele rauhassa kunnes sininen mötikkä ilmestyy. Kun se ilmestyy, klikkaa sitä. Se tippuu maahan.
 10. Klikkaa kiveä. Se tekee omalaatuisen manöörvein. Heitä iso kivi reikään.
 11. Laita sinine mötikkä oikealle ja sen jälkeen suihkulähde alkaa virtaamaan käynnistäen rattaiston. Sen jälkeen tikapuut kohoavat mehiläisten luo.
 12. Mene ylös ja työnnä värillisiä helmiä/jalokiviä samaan järjestykseen kuin mehiläiset ovat. Työnnä mehiläistä ensin ja laita sen väri paperille muistiin. Tämän jälkeen ilmestyy kolikko. Klikkaa kolikkoa ja laita se puun edessä olevaa juttuun.
 13. Puu antaa sinulle avaimen.
 14. Liikuta patsaan käsiä puun yläpuolella kunnes se kasvaa köynnökseksi.
 1. Kiipeä köynnöstä ylös ja laita avain kivessä olevaan avaimenreikään.

Peliä Evoluutiopeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 6010 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/evoluutiopeli">Evoluutiopeli</a></p>

Saa kommentoida!

 1. hei kiva kirjoitti:

  hei kiva peli paitsi tää ei ota noit sienii

Käyttöehdot