Nettipeli: Paahtoleipä

Tagit: ja

Tämä on aika humoristinen, mutta jouluaiheinen, nettipeli, jossa pelaaja pääsee seikkailemaan viiksekkäällä paahtoleipämiehellä. Tämä on siis yhtä friikki kuin Paavo Pesusieni, joka on siis puhuva ja oletettavasti sitä kautta elävä, pesunkestävä pesusieni. Tämä paahtoleipä on huumorintajuinen ja aina nälkäinen. Tosin paahtoleipäolennon nälkä suuntautuu yksinomaan voihin. Rasvaan. Rasvannälkä. Himo. Katso ja koe!

Tällä kertaa Paahtoleipä-nettipelissä ollaan jouluisissa tunnelmissa. Joulu on nurkan takana. Herra Paahtoleipä tarvitsee kylliksi voita (tai margariinia) voidakseen tyydyttää sukulaistensa (oletettavasti paahtoleipäheimolaisia hekin) ainaisen rasvannälän. Sukulaiset ovat kohta tulossa sukuloimaan. Tämä onkin taas yksi osoitus siitä, kuinka stressaavaa aikaa joulu voi olla meidän ihmisten lisäksi myös noille paahtoleiville. Katsokaa siis seuraavan kerran niitä siellä keittiössä, että onhan niiden päällä kylliksi voita?

Pelissä pyritään keräämään mahdollisimman paljon voita samalla kun harpotaan eteenpäin. Paahtoleipähäiskä on kehittänyt kaikkien luonnonlakien vastaisesti itselleen kantoraketin, jolla hän voi liihotella kylillä. Voin keräämisestä saadaan pisteitä. Pääsetkö Sinä viemään pelihahmosi pistelistan kärkeen? Huomioi, että pitämällä hahmosi vihreillä tasoilla, saat pistesaldoa kasvatettua. Tummat alustat vähentävät pointseja.

Peliä ohjataan näppäimistön vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimellä. Ylöspäin osoittavalla nuolibuttonilla hypätään. Välilyönnillä aktivoidaan voivoimat. Eli voirasvan voimalla voidaan lentää.

Peliä Paahtoleipä on katsottu ja ehkä myös pelattu 6620 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/paahtoleipa">Paahtoleipä</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot