Nettipeli: Miinanraivaaja

Tagit: ja

Tässäpä legendaarinen tietokonepeli Miinanraivaaja annosteltuna nettipeliversiona. Mahtavaa ajanvietettä! Pelissä ei ole sen kummempaa juonta, sillä tehtävänä on vain napsutella hiiren avulla ja yrittää selvittää kenttä läpi ilman, että hiiren osoitin kilahtaa miinaan. Eipä siinä sen kummempia. Pelissä on muutama toistaan hankalampi vaikeustaso.

Tässä pelissä pelaajan on pyrittävä poimimaan mahdollisimman paljon pisteitä klikkaamalla harmaita laatikoita, joista voi avautua joko tyhjää tilaa, pisteitä tai sitten äärimmäisessä tapauksessa niitä miinoja. Miinaan kolahtaminen aiheuttaa pelin päättymiseen. Kannattaa huomioida, että miinat on sijoitettu peliradalle sillä lailla, että niiden sijaintia voi hieman ounastella riippuen siitä, minkälainen on "avautunut" kohta pelistä. Tämä nettipeliksikin nyt päätynyt miinanraivausseikkailu on ainakin vuosikymmenen ikäinen napsuttelupeli, jota on pelattu ympäri maailmaa jo varhaisimpien Windows-käyttöjärjestelmien aikoihin. Tämä peli vaatii nettiselaimelta JavaScript-tuen.

==
  • Miinoja 0 kappaletta
  • Aika: 00:00
==

Pelialueen yläpuolella näkyy vaaleanpunaisella taustalla valikko, jossa ilmoitetaan ensin vasemmalla puolella pelialueelle sullottujen räjähtävien miinojen lukumäärä. Mitä helpompi pelirata on valittuna, sitä pienempi pelialue on ja tietenkin sitä vähemmän miinoja sieltä löytyy. Pelivalikossa ilmoitetaan lisäksi pelirataan tuhrattu aika minuutteina ja sekunteina. Oletuksena pelissä on Helppo-vaikeustaso, joka sisältää vain pyöreät 10 miinaa, mutta jos kaivataan enemmän haastetta niin kannattaa kokeilla esimerkiksi haastavinta mahdollista vaihtoehtoa.

Peliä Miinanraivaaja on katsottu ja ehkä myös pelattu 14032 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/miinanraivaaja">Miinanraivaaja</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot