Nettipeli: Aavikkoralli

Tagit:

Tässä pelissä ei ole toivoa. Pelaajan tehtävä on kaahata aavikkomaisessa ajoympäristössä mahdollisimman pitkälle ennen kuin se mikä odottaa tulee ajankohtaiseksi. Kaunista kukkaiskieltä. Pelin juoni on siis ihan yksinkertaistettuna se, että ajetaan eteenpäin ennen kuin käy huonosti. Ja huonosti siinä tulee käymään. Pelaajalla on tässä oiva mahdollisuus rynniä muita kilpakumppaneita tien päältä, joten se on yksi erinomainen plussa. Muiden kilpailijoiden häviön edesauttamisesta saa nimittäin bonuspisteitä. Radalta löytyy power uppeja, eli lisäenergiaa. Niitäkin kannattaa toki yrittää ottaa mukaan, sillä eihän sitä koskaan tiedä milloin niille tulee käyttöä.

Aavikkorallissa on tällä hetkellä neljä erilaista lisäenergiapakettia. Pelaaja voi valita useista erinäköisistä ja -muotoisista pelihahmoista. Ei ole kovin realistinen peli siinä mielessä, mutta sopii vallan mainiosti luppoajan viettämiseen. Pelihahmojen seasta löytyy pitkäkaulaista kiraffia, virtahepoa, porsasta, pupua, apinaa… Valitse siitä sitten sellainen joka tuntuu omannäköiseltä.

Peliä ohjataan hiiren avulla. Hiiren osoittimella tähdätään haluttua suuntaa kaara kulkee sinne. Yksinkertaista. Ohjattavuus tässä pelissä on erinomaisen hyvin toteutettu! Ei mitään jähmeitä näppäimistön nappuloita, sillä hiiren avulla (äkki)liikkeet saadaan tehtyä sulavasti ja hyvissä ajoin. Peli vaatii herpaantumatonta keskittymiskykyä, sillä tilanteet vaihtuvat nopeasti. Tässä on nätti grafiikka, ihan siedettävä taustamusiikki ja erittäin monipuoliset peliradat.

Peliä Aavikkoralli on katsottu ja ehkä myös pelattu 4755 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/aavikkoralli">Aavikkoralli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot