Nettipeli: Kauhein kokki!

Tagit: ja

Tämä on sellainen ilmainen nettipeli, jonka pelaajalta odotetaan hyvää mustan huumorin ymmärrystä. Peli on nimittäin kohtalaisen kauhistuttava ja irvokas, vaikkakin pelin grafiikka onkin sarjakuvamaista ja äänimaailma hyvin alkeellista. Tarjolla on helvetillisissä tunnelmissa tapahtuvaa ruoan valmistamista demoneille. Demonit kaipaavat etenkin eräiden maallisen maailman “julkkisten” sisälmyksiä ruokalautaselleen. Pelaajan tehtävä on toimia kauheimpana kokkina tässä maailmassa ja tuonpuoleisessa! Laita ruokaa demoneille ennen kuin ne suuttuvat ja langettavat tulta & tulikiveä niskavilloihisi.

Tämä on hyvin kauhea peli, joka ei taatusti sovellu perheen pienimmille tai oikeastaan yhtään kenellekään. Peliä saa pelata omalla vastuulla.

Helvetillinen kokki laittaa ruokaa demoneille, jotka ovat tulleet ns. seisovan pöydän ääreen noutamaan jok’iltaisen aperitiivinsa. Kun asiakas saapuu paikan päälle, klikkaa demonia hiiren vasemmanpuoleisella nappulalla. Siten saadaan selville mitä kyseinen epäolento tällä kertaa haluaa syödä. Että mitä murkinaa laitetaan. Sen jälkeen kauheimpana kokkina toimiva pelaaja pääseekin laittamaan ruokalautaselle halutut aineisosat. Kun ruoka on valmis, klikkaa sitä ja sen jälkeen klikkaa demonia, joka ruoka-annoksen tilasi. Siten saadaan hirviö muonitettua.

Pelin ohjaaminen on hyvin simppeliä, yksinkertaista. Se tapahtuu hiiren avulla.

Huom! Pelissä on julmaa graafista sisälmystä ja halpaa mustaa huumoria, joten se ei sovellu herkimmille ihmisolennoille. Tarjolla kun on nimittäin sellaisia Osama Bin Ladeneita ja muita tunnettuja merkkihenkilöitä, joista ruokaa demoneille kokkaillaan.

Peliä päästään pelaamaan sen jälkeen kun se on latautunut. Sen jälkeen avautuukin sellainen peliruutu, jossa näkyy oikeassa laidassa monsteri. Monsterilla on ruokatarjotin kourassa. Vasemmassa laidassa näkyy “Play game”. Sitä klikkaamalla päästään tositoimiin.

Peliä Kauhein kokki! on katsottu ja ehkä myös pelattu 6419 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kauhein-kokki">Kauhein kokki!</a></p>

Saa kommentoida!

  1. en pitänyt, tulin satunnaisesti koko sivustolle...entäs te kirjoitti:

    joo ei sovi herkille…jotenki tönkkö ja raaka, not for anybody…en löytänyt yhtään hyvää puolta koko pelis

  2. mieli sairaala kirjoitti:

    en päässy siihe mieli sairas pelii pitääkö siinä olla muka joku x asetus ??? päässitteö te ???

Käyttöehdot