Nettipeli: Majatalo

Tagit: ja

Oletko kiinnostunut oman majatalon pitämisestä? Jos olet, tässä on jotain juuri Sinua varten. Majatalo-nettipelissä elämä on hektistä, sillä asiakkaat ovat vaativia ja kaipaavat huolenpitoa. Pelissä on pyrittävä palvelemaan asiakkaita mahdollisimman hyvin ja lopulta tahkottava mahdollisimman paljon tuohta. Tässä on tilaisuus päästä näkemään onko sinussa ainesta kasvattaa alkeellinen majatalo komeaksi viiden tähden hotelliksi.

Yksi tärkeä asia tässä pelissä on se, että aika on rahaa. Kun tämä muistisääntö on painunut kaaliin, pelissä voi menestyä helposti. On tärkeää palvella asiakkaita nopeasti eikä antaa heidän odottaa. Liian pitkään asiakaspalvelijaa odottaneet asukit voivat äänestää jaloillaan ja lampsia naapuriyrittäjän hoiviin. Älä anna asiakkaiden odottaa liian pitkään.

Majatalo-pelissä voidaan kehittää käytössä olevaa toimitilaa. Esimerkiksi tietyn kehitysvaiheen voi kruunata rakennuttamalla presidenttisviitin, palkkaamalla ammattilaiskokin jne. Kaikenlaiset kehitystyöt auttavat tienaamaan enemmän rahaa asiakkailta.

Peliä ohjataan ihan vain hiirellä, eli näppäimistöä ei välttämättä tarvita lainkaan. Peli on englanninkielinen, joten jos et “hanskaa” kaikkia sanoja, kysy vaikka perheenjäseneltäsi apua tai käytä Google Translate -käännöspalvelua, joka on ilmainen ja suomenkielinen.

Peliä Majatalo on katsottu ja ehkä myös pelattu 7289 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/majatalo">Majatalo</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot