Nettipeli: Elastoman

Tagit: ja

Elastoman ei ole se samanlainen tietokonepeli Elastomania, vaan tämä on toisenlainen seikkailupeli, jossa elastinen (ja tällä ei tarkoiteta räppitaiteilija Elastista) ukkeli haahuilee pelastamassa kidnapattuja ihmisiä ympäri suurta kaupunkia. Elastomiehen ohjaaja, eli tässä tapauksessa juuri Sinä, pääset pelastamaan näitä siepattuja tätejä ja tytsejä pompsauttamalla ne turvaan hirmuisten sieppareiden kynsistä. Oletko valmis tehtävään, dyydsi? Tässä on nimittäin laatuviihdettä pitkäksi aikaa, sillä peliradat ovat monipuolisia ja nettipelin grafiikkakin on ihan siedettävää.

Elastoman, eli suomeksi Elastomies, on supersankari. Hän on tänään täällä pelastamassa pompauttelemalla näitä uhreja sieppareiden kourista. Kun peli on käynnistynyt, pelaaja näkee pelialueessa sellaisen rikollisuuskartan. Kartalla keltaiset pisteet ovat niitä asiakastapaamisia, eli pelastettavia heppuja. Kun olet pelastanut kaikki kentän asiakkaat, selviydy keinolla millä hyvänsä Elastomieskopteriin, joka vie sinut seuraavaan pitäjään pelastamaan. Kannattaa myös pitää toinen silmä vihulaisten suunnassa, sillä heikäläisten tehtävä on niinkin yksioikoinen kuin aiheuttaa teitille luunmurtumia. Vihollinen yrittää ladata Elastomiestä tattiin, joten tämä on se haastetta kehiin tuova elementti tässä pelissä. Et voi vahingoittaa vihollista, mutta vihollinen voi “satavarmasti” satuttaa sinua. Vihollisella on kanuunoita ja hävittäjälentokoneita ja rynnäkkökivääreitä. Sinulla on punainen viitta ja trikoot Tasan eivät käy onnen lahjat! Jokaisesta ei vaan voi isona tulla astronauttia.

Peliä ohjataan hiiren avulla, jota klikkaamalla ja hiiren vasemmanpuoleista painiketta pohjassa pitämällä + sen napauttamisella voidaan liikutella Elastomania.

Tässä nettipelissä on kymmenen pelirataa. Alussa on käytettävissä vain ensimmäinen, helpoin, jonka suorittamalla päästään seuraavaan rataan. Kun peliratoja avautuu myöhemmin useampia, pelaaja voi toki halutessaan rämpätä suosikkikenttäänsä uudelleen ja uudelleen. Eli ei ole pakko hetimmiten suksia finaaliin vaan tämän kanssa voi mässäillä.

Peliä Elastoman on katsottu ja ehkä myös pelattu 4076 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/elastoman">Elastoman</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot