Nettipeli: Seikkaileva koira

Tagit: ja

Melkoisen viihdyttävä koirapeli, jossa päästään näppäimistön avulla ohjaamaan suloista suurisilmäistä hauvelia. Se seikkailee potkulaudan päällä yrittäen väistellä kaikenlaisia ikäviä esteitä, joita ilmestyy tielle aina välillä. Koira voi kerätä bonuspisteitä (luita!), joiden avulla jaksetaankin kirmata kohti parempia lopputuloksia. Mukavaa ajanvietettä tällaiset.

Seikkailevaa hauvelia ohjastetaan näppäimistön nuolinappuloiden avulla. Nuolinäppäin ylöspäin painettuna hauva loikkaa, alaspäin painettuna koira menee matalaksi.

Kerää bonuspisteitä, eli ilmassa leijuvia puruluita, joista saa bonuspisteitä! Luita on kolmenlaisia, joista kullankeltaisista saa eniten pisteitä (3 kpl).

Peliä Seikkaileva koira on katsottu ja ehkä myös pelattu 7271 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/seikkaileva-koira">Seikkaileva koira</a></p>

Saa kommentoida!

 1. hmgjkghjghjhjhjhjfjjhgjgh kirjoitti:

  kiva peli

 2. -- kirjoitti:

  Jos tää nyt latais tän pelin .

 3. Petri kirjoitti:

  Kyllähän se peli siitä latautuu, mutta se on vain niin iso että hitaammilla nettiyhteyksillä pelitiedoston imuroiminen nettipalvelimelta voi viedä aikaa useitakin minuutteja.

 4. huonoa. kirjoitti:

  PELI EI LATAA VAIKKA KUINKA ODOTTAA JA MEILLÄ EI OLE HIDAS NETTIYHTEYS :(

 5. Petri kirjoitti:

  Toimiiko teillä muut nettipelit? Tällaiset pelithän vaativat nettiselaimesta sellaisen Flash-liitännäisen, jotta pelit yleensä latautuisivat ja jotta niitä voisi sitten pelata. Jos teillä toimii muut nettipelit ihan hyvin, niin sitten pulma johtuu jostain muusta syystä…

 6. Marrrria kirjoitti:

  Hei.. Minä en ainakaan saa näitä pelejä ladattua.. Tai siis ne eivät lataudu.. Ja kyllä tässä kaikki flashit ja javat yms. pitäisivät olla kohdallaan..

 7. Petri kirjoitti:

  Todennäköisesti vika johtuu siinä tapauksessa nettiselaimen asetuksista. Selaimessanne saattaa olla sellainen sisältöä suodattava toiminto , joka on blokannut syystä tai toisesta näitä nettipelien tiedostoja. Tai ehkä käyttämänne nettiselain on yksinkertaisesti huono. Käyttäkää ihmeessä hyvää ja toimivaa nettiselainta, esimerkiksi Mozilla Firefoxia, jonka avulla netin selaaminen on turvallista, nopeaa ja nettisivutkin toimivat hyvin.

 8. Marria kirjoitti:

  Käytän ihan Windows Internet Exploreria;>>

 9. Ella kirjoitti:

  Miksi tämä peli ei lataa??? Se ei vaan lataa vaikka odottaa kauan!

 10. Petri kirjoitti:

  Minulla ei ole sen kanssa ollut mitään ongelmia. Jos käytätte nettiä esimerkiksi koulussa, niin siellä on mahdollisesti blokattu tällaisten pelitiedostojen lataaminen kokonaan palomuurin asetuksista käsin. Tämäkin nettipeli toimii meillä muilla ihan fantsusti. ;-)

 11. en pitänyt, tulin satunnaisesti koko sivustolle...entäs te kirjoitti:

  petri, ime jotain muuta ku tikkarii

 12. en pitänyt, tulin satunnaisesti koko sivustolle...entäs te kirjoitti:

  sori petri, en oikein ajatellu, mitä lähetin, sori, sori, sori

 13. en pitänyt, tulin satunnaisesti koko sivustolle...entäs te kirjoitti:

  hei milt nettisivult löytyy naamiokuvia, ei siis siis niitä venyvii kumisii naamareita

 14. en pitänyt, tulin satunnaisesti koko sivustolle...entäs te kirjoitti:

  tepäs käytte harvaan näil palstoil

 15. Joku kirjoitti:

  voi pas** ku tää ei nyt lataa tätä!!!!

 16. Petri kirjoitti:

  No siis kyllä se ainakin minulla pelin lataa. Käytän Firefox 3 -selainta ja siinä on se Flash-laajennus asennettuna. Ilman Flashia ei voi pelata paljon mitään nettipelejä, joten se kannattaa asentaa nettiselaimeen!

Käyttöehdot