Nettipeli: Pääsiäissaaren mysteeri

Tagit: ja

Maailmalla on suuri kriisi kun ilmastouskovaisten mukaan ilmasto on muuttumassa. Se puolestaan voi uhata jopa ihmissuvun tulevaisuutta, asettaa sen olemassaolon vaaraan. Hui, hui! Ilmasto muuttuu, hui, hui! Näin ollen ihmiset eivät enää voi yksin pelastaa planeettaansa. Onneksi tässä nettipelissä Sinä olet arkeologi, joka voi löytää avaimen, jolla pelastaa kaiken.

Olet arkeologi, joka on hiljattain löytänyt muinaisesta tekstistä vihjeitä jonkinlaisesta muinaisesta rodusta, jota kutsutaan Varjelijoiksi. Varjelijat voivat auttaa meitä ihmisiä. Tehtävänäsi on seikkailla Pääsiäissaarella ja löytää sieltä lisää vihjeitä Varjelijoiden löytämiseksi.

Pääsiäissaaren mysteeri -nettipelissä pelaajan tehtävänä on tulkita kivipaasiin tuherrettua viestiä, joka ohjaa Varjelijoiden äärelle. Kivitabletti on harmillisesti pirstaleina ja sen palasia on ripoteltu eri puolille Pääsiäissaarta. Tehtävä on löytää biitit ja yhdistää ne. Sen jälkeen on yritettävä tulkita mitä kiveen on hakattu. Sitten vasta seikkailu todella alkaakin…

Kun kivipaasin salat on murrettu, tehtäväksi lankeaa muinaisen teknologisen aparaatin paikallistaminen. Se laite on hautautunut (tai ehkä haudattu?) syvälle Pääsiäissaaren maaperään. Kaikki tämä on tehtävä ennen kuin maailma tuhoutuu!

Peliä ohjataan hiirellä. Jos peli tuntuu liian vaikealta, alla on videoformaatissa läpimeno-ohjeet.

Tämän pelin lisäksi aiheeseen liittyy nettipeli Pääsiäissaari.

Peliä Pääsiäissaaren mysteeri on katsottu ja ehkä myös pelattu 5919 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/paasiaissaaren-mysteeri">Pääsiäissaaren mysteeri</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot