Nettipeli: N-Tech Battlegrounds

Tagit: ja

Tämä supermahtava supernettipeli on superimpi kuin muut. N-Tech Battlegrounds on monipuolinen ja laaja seikkailu- sekä strategiapelin aineksia sisältävä nettipeli, jossa pelaaja lasketaan kentälle keräämään nanomateriaalia mahdollisimman paljon hänen työnantajansa käskystä. Nanomateriaalia tarvitaan energian tuottamista varten. Peli on hyvin laaja ja monipuolinen, joten jos N-Tech ei ole entuudestaan tuttu juttu, kannattaa aloittaa pelissä seikkaileminen valitsemalla tutoriaalikentän (engl. “Tutorial”). Opettelukenttä näyttäää kädestä pitäen miten pelissä toimitaan. Tämä nettipeli on englanninkielinen.

Pelaajan tehtävä on poimia lasersäteellä laitteen edessä virtaavia nanohiukkasia, joita on vihreinä, punaisina, keltaisina jne. Pelaajan käytössä on erityinen lasersädelaite, joka sinkoaa hiiren kursoria liikuttamalla haluttuun kohtaan lasersäteen ja myös venyttää säteen pituuden halutunlaiseksi. Säteen väri on elintärkeä, sillä esimerkiksi vihreitä nanohiukkasia pitää poimia vihreällä säteellä. Vaikkapa jos pelaaja lähtee poimimaan punaisella säteellä vihreitä hiukkasia, laserlaite ottaa vastaan damagea. Elinvoima, eli se miten paljon energiaa pelaajan laitteessa on, esitetään pelialueen vasemmassa yläkulmassa näkyvässä indikaattorissa.

N-Techin nanopelissä on myös valkoisia nanohiukkasia, jotka poikkeavat kaikista muista hiukkasista niiden keräämän energialatauksen vuoksi. Valkoisten hiukkasten poimiminen tavallisella lasersäteellä ei ole fiksu liike, vaan valkoisia tulee poimia erityisellä spesiaalilaserilla.

Pelialueella on myös vihamielisiä nanobotteja, joita kannattaa varoa ja kannattaa vaikka yrittää sädettää ne taivaan tuuliin. Vihamieliset botit ovat kilpailevien energia-alan yritysten laitteita, jotka yrittävät haalia taloudellista etua poimimalla itselleen nanohiukkaset ja esim. yrittämällä murjoa pelaajan lasersäteen toimintakyvyttömään tilaan. Kilpailevien yritysten etenkin suurikokoiset nanobotit voivat sisältää heikkoja pisteitä, joihin kannattaa tähdätä.

Pelissä on kolme vaikeustasoa, jotka ovat Easy (suom. Helppo), Normal (suom. Normaali) ja Hard (suom. Vaikea). Vaikeustasoa voi säätää pelin käynnistyttyä pelialueen oikeasta yläkulmasta löytyvää “Options”-nappulaa napsauttamalla. Nappulan napauttamisen jälkeen avautuu valikko, jonka sisällä näkyy vaikeustason säätämisen lisäksi myös muita asetuksia, joita voi virittää halutunlaisiksi. Pelin aloitusvalikossa näkyy myös monia muita toimintoja, joita tsekkaamalla pelissä voi menestyä entistäkin helpommin. Esimerkiksi “Enemy list” -listasta voi katsella mitä vihollisia on tullut aikojen saatossa kohdattua ja “Password”-toiminnon avulla voi nauttia aikaisempien tallennettujen saavutusten hedelmistä…

Ohjaaminen

  • P-näppäin asettaa pelin taukotilaan. Kun peli on tauolla ja halutaan jatkaa pelaamista, tulee napauttaa P-nappulaa uudelleen.
  • E- ja Q-näppäimillä valitaan tai vaihdetaan aseita.
  • W–, A–, S– ja D-näppäimillä valitaan halutut säteen värit.
  • Välilyönti-näppäimellä skipataan kaikenmaailman elinvoimaan liittyvät ilmoitukset.

Peliä N-Tech Battlegrounds on katsottu ja ehkä myös pelattu 3128 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/n-tech-battlegrounds">N-Tech Battlegrounds</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot