Nettipeli: Laihdutuspeli

Tagit: ja

Laihdutuspeli onkin jotain ihan muuta. Poiketen muista kalorinkaikotuskeinoista tällä nettipelillä pystyy hankkimaan vallan tehokkaita kauhukuvia ruoka-asioihin liittyen. Laihdutuspelissä pelaaja on päässyt jollain ihmeen konstilla imeytymään toiseen ulottuvuuteen, nimittäin ruokaulottuvuuteen. Hahaa. Vielä ei ole syytä panikoida. Mutta nyt on, sillä kaikki ruokaulottuvuuden ruoat ovat myrkyllisiä! Pelaajan on paettava pöperöitä kuin viimeistä päivää. Ruokaan ei saa koskea, sillä sepäs se vasta tepposet tekeekin. Tässä on hauskaa ajanvietettä laihduttajille. Ei varmana tule tämän kokemuksen jälkeen ihan heti mieleen lähteä survomaan pizzaa tattiin.

Pelaaja on imeytynyt Laihdutuspelissä jollakin konstilla ruokapitoiseen ulottuvuuteen, josta hän yrittää paeta tekemällä niinkin tieteellisen pakokeinon kuin… Juokseminen ulottuvuudesta pois. Vau. Tosi vau. Ihan tätä tähtitieteellisen älykkästä ulottuvuudenvaihtostrategiaa pähkäillessä silmäkulma kostuu.

Täällä ruokaa täynnä olevalla planeetalla on omituinen gravitaatiovoima. Pelaaja nimittäin päätyy juoksemaan jatkuvasti nopeammin ja nopeammin. Vauhdikas seikkailu luvassa. Pelaaja kirjaimellisesti pakenee ruokaa.

Peliä ohjataan näppäimistön avulla. Kannattaa muistaa myös pienien hengähdystaukojen pitäminen. Pelin pystyy laittamaan tauolle napsauttamalla näppäimistön nappulaa P. Nuolinäppäimillä taas ohjaillaan pelihahmoa. Nuolinäppäintä ylös napsauttamalla pelihahmon ohjastama käärmeolento muuttuu seipäänomaiseksi sukkelasti soljuvaksi kepiksi, joka auttaa ahtaissa paikoissa kulkemisessa. Vastaavasti nuolinappulaa alaspäin nylkyttämällä pelihahmo menee kyyryyn, kyykkyyn.

Mistä laihdutuspelissä on kyse?

Juoksemisesta. Laatikkomainen pelihahmo juoksee eteenpäin yhä nopeammin ja nopeammin. Hän yrittää väistellä juustoja, patonkia ja muita ruokaan liittyviä tavaroita, jotka hänen eteensä ilmestyvät tässä ihmeellisessä ruoka-ainesulottuvuudessa.

Peliä Laihdutuspeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 5306 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/laihdutuspeli">Laihdutuspeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot