Nettipeli: Kalapeli

Tagit:

Tässä hauskassa nettipelissä, jota Kalapeliksi nimitetään, on tarkoitus pistää polskutellen, sillä hurjapäinen seikkailijakala on päättänyt panna ranttaliksi. Kala aikoo lähteä pyristelemään virtaa vasten ja katsella vähän suuren maailman meininkiä. Onnettomuudekseen kalakaveri joutuu polskimaan kaikenmaailman elukoiden ohitse kulkiessaan paremmille laidunmaille. Virran mukana tulee nimittäin kaikenlaisia metsäneläviä, kuten alligaattoreita, laivoja, merisiilejä, mustekaloja ja terävähampaisia kaloja, jotka koittavat popsia pelihahmon vatsansa täytteeksi. Kalapelissä pelihahmon on väisteltävä kaikkia vastaan saapuvia elukoita, sillä ne elukat eivät ole kovin kilttejä. Kala ei saa osua kertaakaan vastaantulevan eläimeen tai esineeseen (kuten jokilaivan), muuten peli pitää aloittaa ihan alusta asti. Armotonta meininkiä.

Kalapelissä pelaaja on pikkuruinen jokikala, joka pyrkii pyristelemään ahdasta jokea eteenpäin. Kalapelissä tehtävänä on kulkea eteenpäin ja saada pisteitä etenemismatkan perusteella. Ennemmin tai myöhemmin kala kapsahtaa katajaan, jolloin peli päättyy. Peli sisältää lapsillekin sopivaa grafiikkaa ja äänitehosteet sun muut eivät varmastikaan kauhistuta nuortakaan pelaajaa. Kalapeli on ihan hauska lastenpeli, mutta varttuneempi väki saattaa kokea sen aika pian, nimittäin noin 2 minuutin kuluttua pelin alkamisesta, melko puuduttavaksi.

Pelin alettua pelaamaan voidaan päästä napsauttamalla ensin sitä nappulaa, jossa lukee englanniksi, että “Play game”. Sen jälkeen esiin astuu peliohjeet, jonka oikeassa alakulmassa näkyy “Play”-nappula. Napsautetaan sitä kerran. Sen jälkeen peli jo alkaakin, mutta mikäli pelissä taustalla turiseva musiikki alkaa ärsyttämään, kannattaa napsauttaa pelialueen oikeassa alakulmassa näkyvää sointukuvaketta.

Nettipeliä ohjaillaan näppäimistön nuolinappuloiden avulla. Nuolinappulaa ylöspäin napsuttamalla kala kulkee ylöspäin, vastaavasti alaspäin napsuteltuna se liikkuu alaspäin. Vasenta nuolinappulaa nojaamalla kala menee uppeluksiin, se sukeltaa, ja oikean nuolinäppäimen voimin fisu loikkaa.

Peliä Kalapeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 10613 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kalapeli">Kalapeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot