Nettipeli: Ruudukkopeli

Tagit:

Tämä ruudukkopeli on suhteellisen yksinkertainen nettipeli, jossa pitää yrittää hahmottaa pelialueelle piilotettuja numeroita, kirjaimia, sanoja ja kuvia. Kaikki etsittävät hahmot on piilotettu suuren ruudukon taakse. Peli on erittäin tehokas aivostimulaattori, mutta suurina annoksina voi aiheuttaa suunnattomia ärsytyksen tuntemuksia. Ruudukkopeli vieläpä vaikeutuu sitä mukaa mitä pidemmälle pelissä edetään, joten siinä mielessä tämä onkin hermorauniokokemuksia hakeville henkilöille varsin tehokas työkalu!

Ruudukkopeli on täynnä mustiksi värjättyjä laatikkoja. Ne ovat kuin shakkipelin ruudukko, mutta tässä ei liikutella mitään, vaan yritetään hahmottaa silmämääräisesti hiirtä liikuttamalla, että minkä ihmeen hahmon ovat piilottaneet ruudukon sekaan. Hiiren avulla voidaan haihduttaa näkyvistä halutun alueen ruudut, jolloin taustalle jää näkymään osa siitä etsittävästä muodosta.

Pelin käynnistyttyä esiin tulee englannikielinen ohjeistus, nimeltään “Tutorial”, mutta sitä ei ole pakko katsella. Jos halutaan siirtyä suoraan pelaamaan, valitaan pelialueen vasemmasta alakulmasta “Skip tutorial” -linkki ja sitten lähdetäänkin tositoimiin!

Siinä vaiheessa, kun etsittävä hahmo on hahmottunut, se voidaan naputella pelialueen alaosasta löytyvään tekstikenttään (siihen missä lukee “type your answer here”). Sitten kun muotoa kuvaava sana on kirjoitettu, napsautetaan Enter-painiketta näppäimistöstä ja katsotaan osuiko oikein.

Huomioitavaa! Peli vaatii jonkin verran englannin kielen osaamista, sillä muotoja kuvaavat sanat on osattava kirjoittaa pelialueelle englanniksi. Esimerkiksi ympyrä on englanniksi “circle” ja pallo on “ball”, neliö on “square”, kolmio taas on “triangle”. Tarvittaessa pelissä voidaan käyttää apuna Google Kääntäjä -nimistä työkalua, jolla voidaan kääntää lennosta halutut sanat englanniksi.

Peliä Ruudukkopeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 3936 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/ruudukkopeli">Ruudukkopeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot