Nettipeli: Tuplatetris

Tagit:

Tuplatetris on hiirellä ohjattava uuden sukupolven tetrispeli, jossa päästään napsuttelemaan kaikennäköisiä ja palikoita oikeille paikoilleen peräti kahdella ruudulla. Aivan. Tässä on mahdollisuus käyttää kahta tetrisruutua, joka tuo tuplasti haastavuutta koko touhuun. Tämän ilmaisen nettipelin ystäville Suositut.net suosittelee myös Tetristä ja veikeää 3D-sanakuutiota. Etenkin jälkimmäinen peli on varsin “ältsy” vaikka ei ehkä ihan perinteisen tetrisnapsuttelun faneille avaudukaan.

Tuplatetris-nettipelissä on yritettävä lappaa samanlaiset palikat samalle riville. Peli alkaa aluksi helpoilla palikoilla, mutta ajan myötä haaste kasvaa kasvamistaan. Pelaajan taitojen kasvaessa on nimittäin myös ruudun oikealla laidalla näkyvän palikat pistettävä ojennukseen! Peli päättyy tuttuun tapaan siten, että palikat koskettavat pelialueen yläreunaa.

Pelialueen vasemmassa yläkulmassa näkyy tämänhetkiset pisteet. Pelin oikeassa yläkulmassa on vastaavasti senhetkinen pelirata.

Tässä pelissä muuten nuo tetrispalikat tulevat alhaalta ylöspäin, eivätkä ylhäältä alaspäin… Jännittävä, vaikea peli!

Peliä Tuplatetris on katsottu ja ehkä myös pelattu 2600 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/tuplatetris">Tuplatetris</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot