Nettipeli: Ohjuspeli

Tagit: ja

Tämä on klassikkopeli. Pelissä on tehtävänä suojella ja puolustella mahdollisimman pitkään omia tukikohtia fantsuilla ohjusjärjestelmillä. Ohjuspuolustus on rakennettu suojelemaan “omiasi” ulkomaailman uhkaavilta hyökkääjiltä, jotka haluavat aluksillaan tulla ja ladata teitiä tattiin. Tuhoa invaasiojoukot! Keräät bonuspojoja jokaisesta taposta. Pointseja jaetaan myös sellaisille puolustusministereille, jotka pystyvät tuhoamaan hyökkääviä aluksia käyttämällä mahdollisimman vähän ohjuksia. Ohjukset kun maksavat maltaita, joten käytännössä jokainen pommi vie rahaa muilta yhteiskunnan osa-alueilta. Älä polta rahaa turhanpäiten. Ensisijainen tehtävä on tietenkin suojella, mutta toissijaisena tehtävänä on pyrittävä säästämään paukkuja. Ihan mukavaa olisi myös se, jos pystyisit suojelemaan omiesi tukikohtia joutumasta tuhotuiksi…

Vihollisen joukot hyökkäävät aalloittain. Ensimmäiset aallot ovat lähinnä tunnustelijoiden tekemiä luotauksia, joilla pyritään selvittämään mistä kohtaa kannattaa tulla väellä & voimalla. Sinulle, puolustajalle, ei ole juurikaan merkitystä mitä ne vihulaiset meinaavat — tuhoa kaikki ne! Jokaisen menestyksekkään torjuntavoiton jälkeen saat pointseja, joilla voit rakennuttaa tuhoutuneita tukikohtia, lisätä suojakilpiä niihin, kehittää ohjusteknologiaa (lisätä niiden nopeutta ja tuhovoimaa).

Saat huomasti überpisteitä jos pääset peliradat läpi kentän numero 15 jälkeen. Ne ovat nimittäin aivan infernaalisiin mittasuhteisiin paisuneita taistoja tuon radan jälkeen.

Tätä nettiseikkailupeliä ohjataan ihan yksinkertaisesti vain hiiren avulla. Muita pelivehkeitä ei juurikaan tarvita, paitsi tietysti pelaajan itsensä omaa reagointikyky on toki ihan hyvä apukeino, etenkin jos tässä pelissä mielitään menestyä.

Peliä Ohjuspeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 3754 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/ohjuspeli">Ohjuspeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot