Nettipeli: 3D-sanakuutio

Tagit: ja

Tämä 3D-sanakuutio on nimensä mukaisesti jännä kolmiulotteinen sanapeli, joka muistuttaa hieman Rubikin legendaarista kuutiota. Tässä pitää etsiä sanoja kuutiomaisesta laatikosta, jonka kussakin laidassa on sikin sokin kirjaimia. Kuutiota voi pyöritellä ja kieputella joko hiiren tai näppäimistön nuolinappuloiden avulla. Pelissä on lisäksi jopa kolme jännittävää pelimoodia, jotka ovat: Vs mode (pelaaja vastaan tietokone), Sanalistahaku (etsitään listassa ilmoitetut sanat kuutiosta) ja Sokkomoodi (etsittävä vähintään vähimmäismäärä sanoja ennen kuin pääsee seuraavalle radalle).

Peliä pääsee pelaamaan kunhan pelitiedosto on ensin latautunut. Sen jälkeen ilmestyy ruudulle “Play game” -nappi, jota klikkaamalla voidaan lukaista manuaalin lontoonkielinen versio, tai sitten skipata tämä vaihe klikkaamalla “Skip”-nappia (löytyy pelialueen oikeasta alakulmasta). Sen jälkeen voidaan valita haluttu pelimoodi.

Pisteet annetaan sen mukaan miten monta sanaa pelaaja löytää ja myös miten monta kirjainta sanassa on. Isommat sanat ovat tietysti haastavampia muodostaa, mutta samalla niistä saa enemmän pointseja! Bonuspisteitäkin ropisee, mutta jos sanat peittävät vähintään yhden 3D-kuution laidan.

Peliä ohjataan hiiren tai näppäimistön nuolinappuloiden avulla. Kuutiota voidaan pyörittää esimerkiksi hiiren vasemmanpuolesta nappulaa pitämällä pohjassa ja sitten huljuttelemalla hiiren osoitinta haluttuun suuntaan. Hiiren avulla voi myös valita halutut kirjaimet ja muodostaa niistä sanoja.

Jos peliä ohjataan näppäimistön avulla, valitaan halutut kirjaimet napsauttamalla välilyöntiä tai Enter-namiskaa. Jos halutaan peruuttaa tehty valinta, napsautetaan Peruuta-nappulaa (se on siis se näppäin, joka sijaitsee yleensä Enterin yläpuolella).

Hiiren avulla voidaan klikkailla haluttuja kirjaimia ja yrittää muodostaa niistä sanoja. Kaksoisklikkaamalla saadaan tallennettua valmis sana kirjoihin.

Peliä 3D-sanakuutio on katsottu ja ehkä myös pelattu 5398 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/3d-sanakuutio">3D-sanakuutio</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot