Nettipeli: Kaatiskingi

Tagit: ja

Kaatiskingin arki on yhtä juhlaa. Tai eihän se ole. Kaatiskingin tehtävä on kerta toisensa perään pinota autoja suurelle alustalle, jonka jälkeen autoista murskataan tiivistä romumetallia. Pelaaja on nostokurjen käyttäjä, joka on laitettu ikään kuin kesäharjoittelijaksi kaatopaikalle. Hän pääsee nyt poimimaan kaikenmaailman roinan ja roskan seasta rutattujen autojen, moottoripyörien, bussien ja rekkojen hylkyjä litistettäväksi. Tämähän on raavaan miehen taitolaji, joka vaatii kohtalaisen hyvää reaktiokykyä ja pinkäpinnaisuutta. Etenkin jälkimmäinen ominaisuus helpottaa Kaatiskingissä menestymistä, sillä jokainen pelirata syö hermoja sen minkä kerkiää.

Kaatiskingissä kaikki autot on kasattava rutistusmasiinan keskellä olevalle lavalle siihen malliin, että autot ja muut rutattavat tavarat sullotaan yhteen pinoon. Vain yksi pino, ei sen enempää. Pelaajalle annetaan peliradan alussa ilmoitus siitä, miten suurta painolastia on tällä kertaa poimittava ja siihen päälle vielä lätkäistään niskaan hönkimään ärsyttävä aikarajoitus. Aikaraja tekee pelistä erittäin haastavan, sillä jos tavoitteena on vaikkapa viisi autoa ruttausläjään ja aikaa operaatiolle 60 sekuntia… Ei se paljon naarata.

Pelaajan kannattaa tähdätä roskakasassa seikkaillessaan mahdollisimman tarkasti, sillä jokainen nostolaitteen “sinkoaminen” jäteläjään vie kallisarvoista aikaa. Lisäksi autojen ruttauslavalla kannattaa yrittää tiputella autot ja muut rutattavat tavarat mahdollisimman nätisti samaan kasaan. Mitä nätimpi läjä, sitä söötimmäksi rutattavat tavarat murjotaan. Karua kauneutta. Lisäksi hienosti kasatuista läjistä saadaan lisäpisteitä!

Sen jälkeen kun tavoiteltava painoraja on saavutettu, pelaajan pitää käsitellä ruttauslaitetta, jonka avulla alustalle pinotut kaarat ahdetaan pieneksi metallikuutioksi. Murskauslaitteessa on yritettävä mahdollisimman optimaalisesti käyttää vertikaalista ja horisontaalista painetta, joka suunnataan murskaussuuntiin. Murskauslaitteen käsitteleminenkin on oma jujunsa, jota ei välttämättä näillä kirjallisilla ohjeilla opi, vaan kannattaa kokeilla kantapään kautta.

Peliä ohjataan hiiren ja/tai näppäimistön välilyöntiä napsuttelemalla.

Peliä Kaatiskingi on katsottu ja ehkä myös pelattu 3423 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kaatiskingi">Kaatiskingi</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot