Nettipeli: Mutanttimies

Tagit: ja

Tämä ilmainen nettipeli on luonteeltaan vähän sellainen, että se ei sovi korkeakulttuurin ystäville. Eikä oikeastaan kenellekään, mutta törkeän räiskintäharrastuksen fanit tulevat olemaan ihan lääpällään kun Mutanttimies rävähtää ruutuun. Tässä pelissä eletään ydinsodan jälkeistä aikaa, jolloin asiat eivät ihmiskunnan ja minkään elollisen olennon kannalta oikein suju. Ei oikein suksi luista. Ydinsodan aiheuttamat geenivirheet vaeltavat nyt planeetallamme. Muinoin sinisenä planeettana tunnettu Tellus tunnetaan nyt vihreänä, limaisena ja kuvottavana klimppinä. Klimppinä, jonka pinnalla vaeltaa kaikenlaista hiihtäjää. Nykyaikana Suomessakin eräiden poliitikkojen ajama “antaa kaikkien kukkien kukkia” -henki ja lietsoma “monikulttuurisuus rikastuttaa” -lausahdus ei tässä pelissä paljon naurata.

Tässä nettipelissä pelaaja on nimensä mukaisesti vähän vinoon kasvanut mutantti. Hän on vihreänahkainen kyttyräselkä, notkopolvinen kierokoipi. Hän eroaa kuitenkin muista luonnonoikeusta edukseen sillä tavalla, että hän kantaa .45-kaliiberin tuliasetta ja ne muut eivät. Hahaa. Valttihan se tämäkin. Kyseisen aseen avulla päästään harrastamaan aktiivista luonnonvalintaa. Limanuljaskat nurin! On kyse selviytymisestä. Pelin perimmäinen kysymys onkin, että lahdataanko sinut vai lahtaatko sinä muut? Mutantit eivät ole kavereita keskenään. Ne haluavat popsia Mutanttimiehen irvileukojensa väliin ja sitä pitkin mahaan muhimaan.

Hiiren osoittimella tähdätään mutanttimiehen asetta ja sillä myös ammutaan haluttuun ilmansuuntaan. Jokainen laukaus kannattaa ajoittaa sillä tavalla, että se myös osuu johonkin. Järjetön räiskiminen vie ennenaikaiseen hautaan. Pelissä on syytä pitää silmällä myös mahdollisia energiapaketteja ja muita bonustavaroita, sillä niiden avulla elämä mutanttimaailmassa pitkittyy edes vähän.

Pelissä pelihahmoa ohjaillaan näppäimistön WASD-näppäinryppäällä, eli:

  • W = Ylöspäin
  • S = Kyykkyyn
  • A = Vasemmalle
  • D = Oikealle

Huomioi myös tämä! Pelissä voidaan virittää näitä näppäinkomentoja jos mieli tekee, joten noihin yllä esitettyihin oletusratkaisuihin ei ole pakko tyytyä. Pelissä aserepertuaari kasvaa sitä mukaa mitä tehokkaammaksi murhaajamutantiksi pelaaja kehittyy.

Peliä Mutanttimies on katsottu ja ehkä myös pelattu 3028 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/mutanttimies">Mutanttimies</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot