Nettipeli: Kana ja lumpeenlehdet

Tagit: ja

Söötti klikkailupeli! Tässä hurmaavassa nettipelissä on tarkoitus toteuttaa strategisesti oivallista tiputanssia, kun pieni palleromainen kananpoika yrittää päästä kotiin ylittämällä suuuuren puron koikkelehtimalla lumpeenlehtiä pitkin rannalta toiselle. Pelin juoni voi kuulostaa äkkiseltään vähän yksinkertaiselta ja tasapäisen hemmon hommalta, mutta itse asiassa peli on hyvin älynystyröitä haastava, sillä kutakin reittiä voi käyttää vain yhden ja ainoan kerran. Takaisin ei ole palaamista, siis. Pelissä on hyvin paljon peliratoja, jotka avautuvat pelaajan räplättäväksi sitä mukaa kuin hänen taitonsa kehittyvät. Alussa on melko yksinkertaisia ratoja, mutta mitä pidemmälle pelissä päästään, sitä monimutkaisemmiksi radat muuttuvat.

Peliä ohjataan yksinkertaisesti klikkaamalla hiirellä sitä lumpeenlehteä, johon halutaan tipupalleron loikkaavan. Tämä kana on niin tuhdissa kunnossa, ettei se jaksa pyrähdellä kovin pitkälle. Jokaisessa peliradassa näkyy pelialueen alaosassa kellertävä aikajana, jonka sisällä kentästä on selvittävä läpi ehjin nahoin.

Pelialueella näkyy valkoisella viivalla yhdistettynä ne reitit, joita pitkin pelaaja on jo kerran ehtinyt kanansa köpötyttää. Ne reitit, joita ei ole vielä käytetty, on värjätty osittain läpinäkyvällä viivalla. Tätä kannattaa pitää silmällä.

Kana ja lumpeenlehdet on erittäin suositeltava taitopeli sellaisille henkilöille, jotka haluavat viettää luppoaikaa kehittävässä ympäristössä. Tällaisen pelin tahkoaminen ei ole ihan turhaa degeneroivaa nylkytystä, vaan se voi olla avuksi torjuttaessa mielen tylsistymistä.

Parhaat pelissä pisteet saaneet henkilöt voivat lisätä nimensä huippupistetaulukkoon. Tällä hetkellä taulukossa on sellaisia saavutuksia kuin:

  1. Nimimerkki: ghsi10, pisteet: 48326
  2. Nimimerkki: Timjahnsen, pisteet: 47828
  3. Nimimerkki: *******, pisteet: 45190
  4. Nimimerkki: ganiral, pisteet: 44876
  5. Nimimerkki: SavioEJEF, pisteet: 43708

Peliä Kana ja lumpeenlehdet on katsottu ja ehkä myös pelattu 3347 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kana-ja-lumpeenlehdet">Kana ja lumpeenlehdet</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot