Nettipeli: Toisenlainen leluhuone

Tagit: ja

Tänä yönä eivät lelut nuku. Lelut ovat ryhtyneet sotajalalle. Tai no, yksi psykoottinen Pinokkio-nukkea etäisesti muistuttava leluhan sen aloitti, kun tyyppi keksi rakennella lastenhuoneen lattialla sellaisen puupalikoista koostetun linnan. Valitettavasti muut saman huoneen lelut ovat lyöneet fiksut päänsä yhteen ja päättäneet hakea palaset omiin hyödyttömiin tarkoituksiinsa vaikka väkisin. Psykolelu on siis joutunut pakon sanelemana puolustamaan omaisuuttaan. “Kotini on linnani”, kuuluu vanhassa sananparressa ja vastaavasti “(Lelu)linnani on kotini”, kuuluu Suositut.netin peliesittelyssä.

Tässä on toden totta vähän toisenlainen leluhuone. Tätä peliä ei suositella lapsille huolimatta siitä, että sen graafinen sisältö voi olla aikamoista silmäkarkkia. Peli sisältää väkivaltaisia kohtauksia, joka voi järkyttää vähän kypsempääkin porukkaa. Ellei veren ja suolenpätkien töllisteleminen kuulu niihin elämyksiin, joita olet ajatellut tänään hankkia, kannattaa jättää pelaamatta tätä nettipeliä. Muitakin nettipelejä, myös nimenomaan lastenpelejä, löytyy täältä Suositut.net-sivuston nettipelikatalogista.

Tässä kyseisessä nettipelissä on tarkoitus puolustaa omaa lelulinnaa muiden lelujen armottomalta hyökkäykseltä. Vihollisleluja on paljon. Itse asiassa kaikki muut lelut ovat psykoottista puupalikkalelua vastaan. Tässä on siis kerrankin mahdollista testata sitä meininkiä, että minkälaista on olla “minä vastaan muut”. Pystytkö pitämään pintasi vai pettääkö kantti? Onko otsaa? Pitääkö pokka? Näihin ja moniin muihin aivan täysin hyödyttömiin kysymyksiin saat hämmentäviä asioita seuraksi avaamalla oheisen nettipelin ja ryhtymällä huitomaan. Pelissä linnaa uhkaava varaslauma tulee vasemmalta ja oikealta suunnalta. Molemmista ilmansuunnista. Jo Hitlerin Saksassa koettiin parin rintaman sota melkoisen haastavaksi urakaksi, joka päättyikin melkoisen kehnosti em. jampalle, joten ehkäpä kahden rintaman sota lelulinnaa puolustettaessa ei anna kovin ruusuista kuva… No joo. Pointti on siis siinä, että tässä pelissä tulee tattiin ennemmin tai myöhemmin. Todennäköisesti vihollislelut lataavat psykolelua pataan jos sekunniksikin jätät rämpyttämättä näppäimistöä alla listatuin tavoin.

Mikäli vihollisen lelulegioonat onnistuvat kähveltämään verellä maksamastasi lelulinnasta palasenkin, käyt sitten varmasti hakemassa sen palasen takaisin ryövärilelulta. Pöllittävät palaset on roudattava takaisin linnaan.

Peliä ohjaillaan näppäimistön avulla, jossa nuolinappulaa vasemmalle napsuttelemalla viedään pelihahmoa vasempaan suuntaan ja vastaavasti oikealle puolelle osoittavaa nuolinäppäintä nylkyttämällä puupalikkamies viedään oikeaan suuntaan. Näppäintä “A” napsuttamalla lyödään pelihahmon miekalla ylhäältä alaspäin. “S”-nappulaa nipsuttelemalla miekkaa sivallellaan alakautta. Yläpuolelta saapuvat iskut ovat tehokkaita suurempiin vihollisleluihin ja alapuolelta lähtevät voimaiskut ovat “sitä itseään” niihin pienempiin leluhyypiöihin.

Peliä Toisenlainen leluhuone on katsottu ja ehkä myös pelattu 3724 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/toisenlainen-leluhuone">Toisenlainen leluhuone</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot