Nettipeli: Kuplapalapeli

Tagit:

Tämä on palapeli, jota pelataan vedenalaisessa ympäristössä. Peliä ohjataan vain & ainoastaan hiiren avulla, elikkäspelikkäs näppäimistön apua ei tarvita laisinkaan. Pelissä on paljon englanninkielisiä juttuja, joten pelaajan kannattaa pitää vierellään vaikka enkunkielistä suomi-englanti-suomi -sanakirjaa tai kielipäällä varustettua apumiestä tahi –naista.

Tässä Kuplapalapelissä on tarkoitus “mätsätä” vähintään kolme samanlaista merenelävää ja aina kun kolmen kappaleen yhdistelmiä on saatu kasaan, siitä kertyy vähän pisteitä. Pisteet näkyvät pelialueen vasemmassa yläkulmassa sen keltaisen sukellusveneen etulasissa.

Merenelävien yhdisteleminen tapahtuu vähän niin kuin rubikin kuutiota kasattaessa, eli on yritettävä pyöritellä neliönmuotoisella pelikentällä niitä eri rivejä vasemmalle / oikealle tai ylhäältä alas / alhaalta ylös. Eli niitä rivejä voidaan vierittää pitämällä hiiren vasemmanpuoleista nappia pohjassa ja liikuttamalla kursoria johonkin ilmansuuntaan. Tähän systeemiin voi olla hankala aluksi tottua, mutta se on pienen harjoittelukeikan jälkeen aika luonnollinen tapa hoitaa hommat.

Huomioitavaa: Mitä isomman mötikän samanlaisia hahmoja saat kerättyä samanaikaisesti kasaan, sitä enemmän pisteitä siitä syntyy + samalla on aika todennäköistä, että syntyy sellainen ketjureaktio, jossa ne mötikät popsahtelevat taivaan tuuliin automaattisesti. Ketjureaktioon kannattaa pyrkiä!

Peliä Kuplapalapeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 4149 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kuplapalapeli">Kuplapalapeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot