Nettipeli: Paratiisin kultainen lintu

Tagit: ja ja

Tämä on toistaiseksi suurin nettipeli, joka on vastaan tullut. Pelin tiedostokoko on hieman yli 15 megatavua. Se on siis teille maallikoille käytännössä sitä, että tämä yksi nettipeli sisältää yhtä paljon pelattavaa kuin kourallinen muita “tavallisen” kokoisia nettipelejä. Paratiisin kultainen lintu on eräänlainen hiirellä ohjattava seikkailu- ja älypeli. Mennäänpä Amsterdamista paratiisiin…

Paratiisin kultainen lintu on uusi seikkailupeli, joka on jatkoa täällä Suositut.netissä vasta hiljattain ilmestyneelle Pelkoa ja kauhua Amsterdamissa -nimiselle nettipelille. Tämäkin uusi nettipeli on ilmainen sellainen, kuten muutkin nettipelit täällä. Tällä kertaa pelihahmo on päättänyt uuvuttavan seikkailusession jälkeen lähteä rentouttavalle lomamatkalle. Matka suuntautuu trooppiseen paratiisiin. Tätä lomaa ei taatusti mikään häiritse! Eipä varmaan.

Kaikki vaikuttaa aluksi hyvin rauhalliselta, mutta sitten jotain odottamatonta sattuu. Trooppinen rentoutumisreissu on kaikkea muuta kuin mitä sen pitäisi olla. Kylmiä coctaileja rantatuolissa ei nyt ole aika ryystää, sillä viidakko pitää sisällään salaisuuksia. Paikalliset vihjailevat niistä, mutta he eivät uskalla kertoa kaikkea. He vaikenevat kuin muuri. Onneksi pelihahmolla on otsaa / boollsseja lähteä selvittämään mistä on kyse. Pelin nimi antaa vihjeen siitä, mitä tuleman pitää.

Huomioitavaa: Jos pääset pelin loppuun asti, älä kerro kommentissa muille pelaajille ihan kaikkia juonipaljastuksia. Pelistä olisi hauska saada iloa mahdollisimman monelle, joten pliis ei spoilereita.

Peliä Paratiisin kultainen lintu on katsottu ja ehkä myös pelattu 5812 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/paratiisin-kultainen-lintu">Paratiisin kultainen lintu</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot