Nettipeli: Palikkatesti #2

Tagit:

Huomautuksen sana: tämä on muhku. Pelin tiedostokoko on aika suuri, joten sen latautuminen vie jonkin verran aikaa. Kyseessä on rentouttava, yksinkertainen palikkapeli, jossa pelaajan tehtävänä on pyrkiä yhdistämään samanlaiset palikat. Kannattaa huomioida, että pelissä on niin paljon sisältöä, että koko homman käyminen läpi vie aikaa. Jos jotkut kohdat vaikuttavat liian hankalilta, kannattaa vilkaista YouTubeen, josta löytyy ohjeita kun niitä etsii hakulauseella “cover color game walkthrough”.

Pelin latautuessa saattaa näkyä mainoksia. Niitä ei siis kannata klikata jos haluat pelata juuri tätä peliä. Kun peli on latautunut, eteen rävähtää ensin aloitusanimaatio. Sen jälkeen pelialueen oikeassa reunassa näkyy Play-nappi. Klikkaamalla sitä päästään valitsemaan pelikenttä. Kentän valitsemisen jälkeen varsinainen pelaaminen voi alkaa. Pelialueen vasemmassa reunassa näkyy neliö, jossa on lopullinen muoto. Sitä tavoitellaan. Oikealla puole non toinen neliö. Se on ympäröitä punaisin reunoin. Näiden boksien ympärillä lojuu käytettävissä olevat palikat. Niitä raahataan hiiren avulla punaisella ympäröityyn neliöön. Pyritään luomaan vasemmalla näkyvän neliön kopio. Kun ruudulle ilmestyy sana Perfect! olet suorittanut pulman oikein.

Peliä Palikkatesti #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 5530 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/palikkatesti-2">Palikkatesti #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot