Nettipeli: Sanaristikko

Tagit: ja

Tässä viihdyttävässä sanaristikossa, eli ristisanapelissä, on tarkoitus etsiä pelialueelle ripotellun sanaristikon seasta oikeat sanat ennen kuin peliaika loppuu kesken. Peli muuttuu radalta toiselle edettäessä haastavammaksi, sillä mitä kehittyneempi pelaaja on, sitä enemmän sanoja hänen on löydettävä. Tässä on aivopähkinä, jonka parissa aika kuluu vallan rattoisasti. Ennen ristisanojen ratkomista kannattaa virittää tietokoneen kaiuttimista tai kuulokkeista äänenvoimakkuus aivan nollille, sillä pelin sisälle “upotettu” taustamusiikki käy pitkällä tähtäimellä hermoille. Taustalla kannattaakin antaa pauhata vaikka kahvinkeittimen hurinaa, sillä kofeiinin voimillahan tässä parhaiten menestytään… Haastavia hetkiä on luvassa. Onnea ja menestystä!

Ristikkopelissä on monia eri asetuksia integroitu varsinaisen pelitiedoston sisälle, joten tätä nettipeliä voidaan viritellä ainakin siten, että laitetaan aluksi pelin grafiikka huippukuntoon klikkaamalla pelialueen oikeassa laidassa näkyvää “Q”-nappulaa ja valitaan siitä grafiikan tasoksi “Best”, eli suomeksi “Paras”. Varsinainen pelaaminen voikin alkaa vaikka heti. Eli oikeassa laidassa näkyvää palkkia kannattaa nyt tässä vaiheessa tapittaa kuin hullu puuroa. Siihen nimittäin ilmestyy se sana, joka on yritettävä kaivaa esiin ristikosta. Sanat ovat englanninkielisiä, sillä niin on tämä nettipelikin.

Ristikkoon upotetut sanat ovat usein hyvin käänteisesti järjestettyjä, joten niitä kannattaa kuikuilla etsittävän sanan alkukirjaimen mukaan ja yrittää sitä kautta hahmottaa se reitti, johon sana on upotettu. Sanan alkukirjaimen kohdalla voidaan pitää hiiren osoitinta pohjassa ja raahata sitä muiden kirjainten laatikoiden päälle. Kun ollaan tultu etsittävän sanan loppuun, päästetään hiiren nappulasta irti ja sitten ristikon moottori tarkistaa automaattisesti, oliko sana oikein vai tapahtuiko erhe.

Peli on hyvin haastava ja sen pelaaminen voikin alussa vaatia vähän opettelemista, mutta kunhan systeemi on omaksuttu, on pelissä todella paljon imuvoimaa juuri sen takia, että siinä päästään mittelemään omaa itseään vastaan. Jokainen läpäisty pelirata tarkoittaa oman itsensä ylittämistä ja kehittymistä.

Peliä Sanaristikko on katsottu ja ehkä myös pelattu 12350 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/sanaristikko">Sanaristikko</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot