Nettipeli: Avaruusaseman puolustaminen

Tagit: ja

Tässä sotapitoisessa nettipelissä pyritään suojelemaan Maan kiertoradalla haahuilevaa avaruusasema Xorbea ulkopuolisten olevaisten hyökkäykseltä. Vihulaiset höökivät asemalle laskuvarjojoukkojensa avulla ja niitä on nyt tarkoitus räiskiä pataan sen minkä aseman puolustusvälineet sallivat. Jos vihollisen joukot pystyvät ottamaan strategisesti elintärkeän avaruusaseman haltuunsa, he voivat saman tien lähteä suuntaamaan tiensä kohti kotiplaneettaamme. Niinhän emme tietenkään halua käyvän, joten astu puikkoihin ja lataa hyökkääjää tattiin! Attaaack! Banzaaai!

Tehtävä: Eliminoida hyökkäävät vihollisjoukot, jotka yrittävät ottaa haltuunsa tavoitteekseen asettamansa avaruusasema Xorben. Asema on Maan kiertoradalla. Jos asema päätyy hyökkääjän haltuun, viholliset voivat ryhtyä hyökkäämään ilman mainittavaa vastarintaa suoraan kotiplaneetallemme. Ihmiskunta on varautunut hyökkäykseen jo hyvissä ajoin, joten asema on täynnä puolustuslaitteita ja muuta kalustoa. Käytä asearsenaalia järkevällä tavalla ja voit voittaa ainakin lisää aikaa ihmiskunnalle.

Puolustamisesta pari sanaa. Viholliset hyökkäävät taivailta. Tärkeää onkin asettaa ja kehittää ilmapuolustusta hyvin nopeasti ja tasapuolisesti. Jos ilmapuolustus ei pysäytä hyökkääjää, viholliset rynnäköivät aseman maa-alueille ja muodostavat läpimurtopisteisiin omia järeämpiä hyökkäyslaitteitaan. Mitä nopeammin pystyt tuhoamaan maahan lasketut joukot, sitä paremmat mahdollisuudet on selvitä. Kannattaakin asettaa maahan myös puolustuskalustoa ennen kuin vihollinen ottaa haltuunsa liikaa aseman pinta-alasta.

Vaurioiden aiheuttamisesta: Vihollinen ampuu samalla kun se etenee. Heti kun vihollinen on päässyt maaperälle, ne ryhtyvät kiivaasti tekemään sabotaasi-iskuja alueella ja pyrkivät siten heikentämään aseman puolustusmahdollisuuksia. Jokainen vihollisen aiheuttama tuho omiin puolustustorneihisi voidaan yrittä korjata käyttämällä mekaanisia huoltojoukkoja. Huoltojoukot toimivat nimellä Ned Meds. Aseta huolto lähelle vaurioituneita torneja korjataksesi vauriot.

Vallatun maan ottaminen haltuun uudelleen on tärkeää. Vihollisen hallitsemat alueet on värjätty vihreiksi. Vihollisen maaperälle ei voida rakentaa kiinteitä puolustustorneja, joten sitä ennen maaperä on valloitettava Meaner Cleaner -tornilla.

Ydinpommi: Tämä on järeä ase. Epätoivoisten tilanteiden ase. Ydinlatauksia tarjoava ase on sijoitettu erityiseen torniin, joka aiheuttaa järkyttävää vahinkoa hyökkääjän torneille. Ydinaseen käyttäminen on hitaampaa kuin heikompitehoisten aseiden. Ydinlatauksia tarjoavan tornin latautumisen etenemistä voidaan seurata klikkaamalla tornia hiirellä. Kun torni on latautunut käyttökuntoon, klikkaa hyökkäysnappia ja sitten tuhottavaa kohdetta. Nukettaminen voi vahingoittaa omiakin joukkojasi, joten käytä tätä varoen.

Peliä Avaruusaseman puolustaminen on katsottu ja ehkä myös pelattu 3334 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/avaruusaseman-puolustaminen">Avaruusaseman puolustaminen</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot