Nettipeli: (Mieli)sairaalapeli 3

Tagit: ja

Tämä Mielisairaalapeli-pelien sarjassa jo kolme jakso vie pelaajan metsän siimekseen. Ollaan luonnon helmassa. Edellisessä jaksossa, jonka nimi on niinkin innovatiivinen kuin (Mieli)sairaalapeli 2, pelaajat olivat juuri onnistuneet pakenemaan pöpilän ahtaista kammioista ja lepositeiden seasta — kolme karkuria päätyi keskelle kaupunkia: Tässä jaksossa yksi kolmehenkisestä kakolan kasvattijengistä on jollain ilveellä päässyt keskelle metsää. Pöpi on eksynyt! Auttakaamme häntä. Jokainen trion jäsen lähti nimittäin haahuilemaan kukin omaan ilmansuuntaansa, ja nyt… Niin. Mitähän nyt?

Oletko muuten vielä pelannutkaan (Mieli)sairaalapeliä — siis sitä ensimmäistä jaksoa? Tämä pelisarja on jo kolmen osan mittainen, joten jos meinaat ottaa kaiken ilon irti, kannattaa aloittaa sarjan ensimmäisestä jaksosta ja edetä aikajärjestyksessä tähän tuoreimpaan.

(Mieli)sairaalapeli 3:ssa pelaajan ensimmäinen huolenaihe on luonnossa lymyävät vaaralliset asiat. Nii-in. Pelaajan tehtävä on tietenkin pyrkiä huolehtimaan omasta nahastaan ja vasta toissijaisena missiona löytää tie pois pöpeliköstä. Pipipää haluaa palata kamujensa luokse, joten eiköhän panna hihat heilumaan ja aivosolut vauhtiin.

Tätä ilmaista nettipeliä ohjataan hiiren avulla. Sillä klikkaillaan kaikenlaisia asioita ja pyritään käynnistämään tapahtumaketju, joka ratkaisee senhetkisen ongelman. Tässä alapuolella on vähän pelaamista helpottavia ohjeita, mutta älä lue niitä jos haluat selvitä ilman apua!

(Mieli)sairaalapeli III:n läpimeno-ohjeet

 1. Peliradassa n:o 1 on ensin klikattava sammakkoa ja kun se loikkaa, klikataan puuta. Puusta putoava omena tulee tipahtamaan sammakon päälle. Sen jälkeen klikataan omppua, joka johtaa siihen, että piikkisika käy poimimassa omenan itselleen. Kun omena on piikkisian selässä, klikataan sitä ja jänis käy poimimassa sen. Sen jälkeen klikkaillaan joessa läträävää fisua niin kauan kunnes kala murjoo puron tukkivan kiviröykkiön nurin. Sitten klikataan kalaa vielä kerran, jonka jälkeen se ui vastarannalla sijaitsevan mesikämmenen luo. Klikataan sen jälkeen karhua, joka iskee kuuppansa puuhun ja puusta tippuu pieniä omenoita veteen. Sitten vaan kliksaillaan vedessä lojuvia omenoita (näkyvät karhun edessä) ja sitten sen jälkeen kalaa. Kala innostuu omenoista ja karhu syö sitten sen kalan. Kala ei kuitenkaan maistu kovin fantsulle, joten nalle nakkaa kalan nuotioon. Sitten klikataan taivaalla haahuilevaa lintua, joka lähtee syöksykiitoon kohti kuollutta kalaa ja sen jälkeen iskee kohti pupujussia. Sen jälkeen tapahtuu asioita, joista ei kannata puhua ääneen, mutta sen jälkeen klikataan palavaa piikkisikaa ja se tulee sytyttämään tulen… Lopuksi klikataan mielisairaalan asukkia, joka kuorsailee nälissään vasemmassa laidassa pelikenttää. That’s it. Siinä kaikki.
 2. Peliradassa n:o 2 on ensin aluksi klikattava puuta. Puusta tippuu omena maahan. Klikataan sen jälkeen itse omenaa, jotta se voitaisiin poimia ylös. Sen jälkeen klikataan karhun vieressä sijaitsevan kasvin yläosaa. Karhu tulee astumaan kasvin alta. Poimitaan maasta kivi ja heitetään se kohti vedessä sijaitsevaa puunrunkoa. Kivi kolahtaa karhuun. (Älä kokeile karhun kivittämistä oikeassa elämässä! Voi tulla pipi.) Sen jälkeen napsautetaan hiirellä köyttä, jonka jälkeen kävellään vesiputouksen ohi puunrunkoa pitkin.
 3. Pelin kolmas (3) rata on sellainen, että ensin klikataan keskellä pelialuetta sijaitsevaa viiniä ja sitten noukitaan maasta kivenmurikka. Klikataan viiniä toisemman kerran, jolloin kakolan kasvatti sitoo kiven siihen. Poimitaan sen jälkeen maasta omppu ja sitten viiniä (keskeltä) ja sen jälkeen karhua. Käytä omenaa, klikkaa puuta ja sitten taas omenaa. Söötti apina käy tuomasa viinin sinulle, jotta se voidaan heilauttaa puron yli.
 4. Peliradassa numero neljä (4) on ensin otettava puunkappale, joka nakataan kohti luuta. Luu kimpoaa kohti. Sitten klikataan koiraa, jolle luu heitetään, koira tietysti seuraa liihottavaa luuta. Sen jälkeen päästäänkin klikkailemaan aitaa ja sitä myöten päästään kauniiseen puutarhaan. Klikataan puutarhassaankkaa ja sidotaan se naispuoliseen harakanpelättimeen, joka sijaitsee koiratalon lähellä. Miespuolinen harakanpelätin käy nilkuttamasa naispuolisen sellaisen luo. Kentän viimeinen vaihe on klikata maassa (pöpelikössä) majailevia kiviä ja sitten vain kävellään kohti tulevaisuutta.
 5. Viides ja viimeinen pelirata (Mieli)sairaalapelin kolmannessa jaksossa on sellainen, että ensin napsautetaan auton ikkunaa pari kertaa, kunnes pöpilän pakosalla oleva retardi sanoo, notta “!!!”. Sitten klikataan kirvestä, joka otetaan mukaan. Kirveellä murjotaan kaaran ikkunalasi. Otetaan trailerista rengas ja käytetään sitä toisessa automobiilissa. Klikataan vasemmanpuoleista heinäpaalia ja sen alla sijaitsevaa teräsputkea napsautetaan kaksi kertaa. Käytetään edellä mainittua automobiilin etuosassa, jolla auton moottori saadaan potkustartilla käynnistettyä. Nyt voidaankin ajaa poies.

Peliä (Mieli)sairaalapeli 3 on katsottu ja ehkä myös pelattu 6013 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/mielisairaalapeli-3">(Mieli)sairaalapeli 3</a></p>

Saa kommentoida!

 1. nakki kirjoitti:

  ihan paska sivu kun ei mitkään pelit toimi

 2. Petri kirjoitti:

  No buhuu. Toimiihan täällä ainakin minulla, kun käytän Firefoxia. Lataa sinäkin Firefox tai vaikka Opera niin alkaa pelaaminenkin sujumaan.

Käyttöehdot