Nettipeli: Terroristilahtari

Tagit:

Pelin idea on ampua mahdollisimman monta terroristia. Käytössäsi on luotettava ja järeä Desert Eagle, M4 ja tarkka-ampujan kivääri. Mitä enemmän terroristeja lahdataan, sitä paremmat pisteet pelaaja saa. Pisteytykseen vaikuttaa se miten tarkasti terroristiin upotetaan lyijyannos.

Pelissä on kolme vaikeustasoa, jotka ovat:

  1. Aloittelija (engl. Rookie)
  2. Veteraani (engl. Veteran)
  3. Kovis (engl. Hardcore)

Peliä ohjataan hiirellä, mutta aseita vaihdetaan ja ladataan näppäimistön avulla. Jokaisessa pelitasossa vihollisia rynnii naamalla vähän joka suunnasta. Terroristit eivät osaa taistella mies miestä vastaan vaan ne saattavat rykiä tuliaseillaan kaikenlaisten kulmien ja pusikoiden takaa.

Terroristin saa lamautettua käyttämällä flash-räjähdettä, jonka voi aktivoida näppäimistön F-nappulalla. Desert Eagle -pistoolia on hyvä käyttää taustatukena, mutta M4-vehjettä nopeaa toimintaa vaativissa tilanteissa. Voimakasta tarkka-ampujan kivääriä, minkä voi valita näppäimistön Q-nappulaa näpsäyttämällä, tulee käyttää silloin kun vihollinen on hyvin pitkän matkan päässä — kiväärissä on nimittäin voimakas tähtäinkiikari jonka avulla vihulaisen saa päästettyä päiviltä pitkänkin matkan päästä.

Aseen voi ladata näppäimistön R-nappulaa napsauttamalla. Aseen lataamisessa menee hetki aikaa, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että olet latausajan suojaton. Kun ase pitää ladata, kannattaa hypätä suojaan (napsauta E-nappulaa) ja vasta sitten ladata ase.

Peliä Terroristilahtari on katsottu ja ehkä myös pelattu 3644 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/terroristilahtari">Terroristilahtari</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot