Nettipeli: Karvaturrit

Tagit: ja

Karvaturrit on melkoisen nopeaa tahtia noudattava peli, jossa pelaajan homma on pyrkiä laittamaan toisilleen yhteensopivat karvaturrit yhteen. Peli on luonteeltaan yksinkertainen, mutta yksinkertaisen mahtava. Siinä on vähintään kolme samanlaista karvaturrimöykkyä liitettäväksi yhteen niin, että ne ovat joko vaakasuorasti tai pystysuorasti kosketuksissa keskenään. Pelin kesto on yksi minuutti.

Peliä ohjataan hiiren avulla. Sillä voi raahata karvaturreja paikasta toiseen. Tehtävänä on pyrkiä keräämään mahdollisimman paljon pisteitä annetun 60 sekunnin sisällä. Pojoja voi kahmia tekemällä isoja karvaturriläjiä, läjittämällä nopeasti ja aktivoimalla poweruppeja. Poweruppeja on viisi erilaista.

HUOM: Tämän pelin aloittaminen on tehty mahdollisimman insinöörimäiseksi. Ei vaan onnistu yksinkertaisesti klikkaamalla epilepsiavärikkäästi merkittyä PLAY-sanaa, vaan siinä pitää hiiren avulla vetää ylhäältä alaspäin nappula pohjassa. Ei näin, jätkät, ei näin.

Peliä Karvaturrit on katsottu ja ehkä myös pelattu 2888 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/karvaturrit">Karvaturrit</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot