Suositut.net: Uutiset

Welho

Pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla operoiva laajakaistaoperaattori Welho, joka tunnettiin vielä vuosituhannen alussa tutummin nimellä HTV, tarjoaa nykyään noita hypernopeita nettiliittymiä jo melkoisen muhkealle määrälle tyytyväisiä asiakkaita. Yrityksellä nimittäin on viimeisimpien tietojen (kesäkuussa 2008 yrityksen tekemän laskennan) mukaan yli 102 000 kappaletta. Tuo on se todellinen lukumäärä ihmisiä, jotka ovat päättäneet ryhtyä käyttämään Welhon laajakaistaa. Firma onkin Suomen suurin toimija nettiliittymien saralla. Yritys kiilaa eroa itsensä ja muiden saman alan toimijoiden välille kehittämällä tuotepalettiaan vinhaa vauhtia. Yksi merkittävimmistä uusista tuotteista, joita Welho pk-seudulla tarjoaa, on niin sanottu korkeimman asteen yhteys — 110 megatavun laajakaistaliittymä!

Operaattori hehkuttaa tarjoamaansa Welho 110M -liittymää korkeimman asteen yhteydeksi, sillä se on tämän tasavallan nopein nettiliittymä. Varsinaisen laajakaistan lisäksi firma tarjoaa liittymän kylkeen myös muita palveluita, kuten virustorjuntaa ja palomuuria, tilausvideopalveluita ym. Welhon 110 megatavun überyhteys sisältää kiinteään kuukausihintaan ilman erillistä maksua viisi 100 Mt:n postilaatikkoa, roskapostisuodatuksen, mahdollisuuden hyödyntää Welhon webmail-palvelua. Näiden lisäksi tarjolla on myös 500 Mt:n kotisivutila, sekä varmuuskopiointipalvelu 0,5 gigatavulle.

Welhon 110M laajakaistasta on puitu hiljattain myös vuodesta 2005 lähtien toimineessa Korinaa kuopasta -blogissa, jossa tosin tämä laajakaistajuttu on painottunut enemmän oman nettipalvelimen kytkemiseen Welhon laajakaistaliittymään. Blogimerkinnän saamissa kommenteissa on todettu mm. seuraavaa:

Kyllähän noit kotiservuja pyörii kaposemmillakin linjoilla. Kaveriporukan kanssa webservu pystyssä 1M/512k liittymän päässä. Ja tähän mennessä ei mitään onkelmia näillä meijän liikenteillä.

Huhhuijaa. Ei taida tänne Kainuun korpeen ihan heti saada tuollaisia nettiliittymiä. Muistaakseni joku 8-megainen on täällä päin aika lailla maksimi […]

Kyllä uskoisin että tuosta serverikäyttöönkin olisi, pienemmilläkin nopeuksilla on pärjätty oikein hyvin.

Saa kommentoida!