Artikkelit: Viettele kuka tahansa nainen – Näin saat hänet syttymään!

Haluatko oppia viettelemään naisia? Naisen vietteleminen alkaa siitä, että saat tytön kiinnostumaan sinusta. Tämän vinkin avulla voit saada kenen tahansa naisen kokemaan vetovoimaa sinuun. Mikä sitten saa naisen kiinnostumaan miehestä? Lue tämä artikkeli ja selvitä!

Ole itsevarma

Itsevarmuus on vastustamaton piirre ihmisissä. Miehenä sinun on oltava itsevarma, jos haluat vietellä naisia. Naiset voivat heti nähdä, että oletko itsevarma tarkkailemalla kehonkieltäsi. Jos liikehdit levottomasti tai pyrit tekemään itsestäsi ”huomaamattoman” ympäristössäsi, naiset näkevät heti, että et ole itsevarma.

Joten ensimmäinen askel naisten viettelemiseksi on itsevarman kehonkielen omaksuminen. Pidä kehosi liikkeet rauhallisina ja hallittuina. Tee itsestäsi iso. Älä pelkää viedä tilaa ja hankkia sitä lisää ympäriltäsi.

Jos tämä on vaikeaa sinulle hermostuneisuuden tai epämukavuuden takia, ota hitaasti ja syvästi henkeä keskittymällä vartaloosi ja aistimuksiisi (voitko tuntea jalkasi?). Tämä auttaa sinua rentoutumaan ja näin kehonkielestäsi tulee luonnollisempi.

Naurata häntä

Jokainen tyttö haluaa löytää miehen, joka saa hänet nauramaan. Eikä ole parempaa hetkeä todistaa, että sinulla on kyky naurattaa naisia kuin keskustelun alussa. Saa tyttö hymyilemään varhain ja se auttaa häntä rentoutumaan ja tuntemaan olonsa mukavaksi, kun hän keskustelee kanssasi. Tämä herättää hänessä myös kiinnostusta sinua kohtaan.

Yksi tekniikka, jonka avulla voit aloittaa keskustelun ja saada tytön nauramaan, on leikkisä kiusanteko. Tämä toimii erityisen hyvin siksi, koska useimmat miehet ovat liian epävarmoja kiusatakseen leikkisästi tyttöjä heti alussa. Aloittamalla keskustelusi tällä tavalla osoitat, että sinua ei pelota viehättävät naiset. Voit saada tytön nauramaan kiusaamalla häntä leikkisästi huokuen valtavaa itsevarmuutta samanaikaisesti.

Luo yhteys tunnetasolla

Vietelläksesi tyttöjä on tärkeää, että pystyt luomaan yhteyden kenen tahansa naisen kanssa. Toisin sanoen, sinun pitää oppia luomaan yhteys naisen kanssa tunnetasolla, jotta hän voi lähestyä sinuun ja sinä häneen. Yksi tapa rakentaa emotionaalinen yhteys tytön kanssa on käyttää ”minä” -termiä puhuessasi. Ilmaise ajatuksesi, mielipiteesi – ja mikä tärkeintä kerro tunteesi suoraan.

Esimerkiksi sanomalla “Rakastan Game of Thronesia” annat tytölle vilahduksen tunnemaailmastasi. Mutta jos sanot vain, että “Game of Thrones on loistava show”, silloin emotionaalinen komponentti häviää kokonaan pois viestistäsi. Henkilökohtaisista kokemuksistasi keskusteleminen objektiivisten tosiasioiden sijaan auttaa naista luomaan syvemmän yhteyden sinuun.

Luo seksuaalista jännitystä

Yksikään tyttöjen viettelemistä käsittelevä artikkeli ei olisi täydellinen ilman vinkkiä seksuaalisen jännityksen rakentamisesta. Loppujen lopuksi tämä on se asia, joka pitää sinut ”friendzonen” ulkopuolella.

Yksi tehokkaimmista tavoista rakentaa seksuaalista jännitettä naisen kanssa on naisen koskettaminen. Aloita koskettamalla tyttöä jo varhaisessa vaiheessa keskustelua koskemalla kevyesti hänen kättään. Jos nainen tykkää, kun kosketat häntä, voit siirtyä vähitellen koskettelemaan häntä herkemmiltä alueilta pidemmiksi ajoiksi (olkapäistä, selästä, reisistä, kasvoista).

Tiedät milloin sinun pitäisi koskettaa naista enemmän tai vähemmän seuraamalla hänen reaktioitansa. Jos hän antaa sinun koskettaa häntä tai alkaa koskettelemaan sinua, voit alkaa koskettelemaan häntä yhtä useammista paikoista. Jos hän kuitenkin alkaa siirtymään pois päin, kun koskettelet häntä, anna hänelle enemmän tilaa. Kun hän kokee olonsa vähän mukavammaksi uudelleen, yritä rakentaa jälleen seksuaalista jännitystä.

Nyt tiedät tärkeimmät naisten viettelykeinot. Toivon, että vinkeistäni on sinulle hyötyä ja toivotan sinulle onnea naisten metsästämiseen. Jos tarvitset lisää itsevarmuutta naisten kaatamiseen, voit hakea sitä pelaamalla Ninja Casino pelisivustolla. Kun uskaltaudut pelaamaan pelejä isoilla panoksilla, naisten vietteleminen ei tule enää jännittämään sinua!

Artikkeli julkaistiin torstaina 23. päivä heinäkuuta vuonna 2020. Se lokeroitiin kategoriaan ja sen julkaisi Petri. Tässä artikkelin kestolinkki. Julkaisu on saanut ilmestymishetkensä jälkeen yhteensä 0 kommenttia.

Saa kommentoida!

Käyttöehdot