Artikkelit: Suosituimmat mobiilipelit naispelaajille

Pelien pelaaminen mobiilissa on tullut paljon suositummaksi kuin pelien pelaaminen tietokoneella. Käytämme mobiililaitteita koko ajan, joten ei ole ihme, että myös pelaaminen on helpompaa ja kätevämpää käyttäen puhelinta tai tablettia.

Naisetkin ovat alkaneet kiinnostua pelaamisesta. Enää emme voi käyttää stereotypiaa teini-ikäisestä pojasta yksin huoneessaan pelaamassa, sillä britannialainen tutkimus on viime aikoina osoittanut, että naiset pelaavat pelejä jopa enemmän kuin miehet.

Tässä artikkelissa katsomme kaikista suosituimpia mobiilipelejä naisten keskuudessa.

1. Candy Crush Saga

Candy Crush Saga on kaikkien aikojen ladatuin peli ja sovellus niin iOS-laitteilla kuin Androidillakin. Tämän pelin suosio nousi nopeasti, sillä se on erittäin värikäs, pirteä ja helppo peli niin naisille kuin miehillekin. Se pitää pelaajan koukussa tunti toisensa jälkeen ja sen pelaamiseen ei tarvita mitään sen kummempia taitoja. Sitä on helppo pelata esimerkiksi junassa matkalla töihin tai välitunnilla ennen seuraavan luennon alkua.

Tutkimusten mukaan Candy Crush on etenkin suosittu naisten keskuudessa. Mikäli olet kiinnostunut karkkiaiheisista, pirteistä peleistä, niitä voi löytää myös sivustolta iGame.com.

2. Covet Fashion

Covet Fashion on vaihtoehto Barbiella ja nukeilla leikkimiselle. Sen sijaan, että pukisit Barbielle päälle vaatteita, voit stailata malleja digitaalisesti oikean elämän tuotemerkeillä. Pelaajat voivat myös äänestää lempityylejään sovelluksessa ja voittaa palkintoja sunnitteluistaan. Tämä on ehdottomasti peli naisille, jotka rakastavat shoppailua ja jotka kävisivät mielellään ikkunaostoksilla esimerkiksi Guccilla, Pradalla tai Vera Wangillä.

3. Triple Town

Triple Town on Match-3 tyyppinen peli, joka antaa sinun rakentaa saamistasi palikoista ja osista kokonaisia kaupunkeja. Tämä värikäs ja näppärä peli on ehdottomasti hyvä niille pelaajille, jotka pitävät Candy Crush Sagasta ja muista vastaavista peleistä, joissa tarvitaan Match-3 taitoja.

4. Subway Surfers

Subway Surfers on samantyyppinen peli kuin Temple Run. Sinun tehtävänäsi on paeta turvamiestä ja kerätä kolikoita ja napsia bonuksia matkan varrella. Tämä vauhdikas peli pitää adrenaliinin yllä ja antaa vauhtia päivääsi. Tästä pelistä pitävät niin miehet kuin naisetkin ja se on oikein hauska peli ajankuluksi missä vain ja milloin vain.

5. Home Street

Jos muistat aikanaan suositun Sims -pelin ja vielä pidit siitä, tämä peli on ehdottomasti sinulle. Voit suunnitella oman avatarin, pukea hänet, sisustaa oman talosi ja jopa tehdä töitä tienataksesi rahaa. Voit myös keskustella naapureiden kanssa. Jos yhdistät pelin Facebookiin, voit pelata peliä kavereidesi kanssa ja naapurisi saattaa olla vaikka paras ystäväsi.

Peli sopii niin naisille kuin miehillekin, mutta etenkin naiset ovat sanoneet pitävänsä tästä pelistä.

6. Board Kings

Board Kings on moninpelaajan lautapeli, jota pelataan kavereiden ja perheen kanssa. Se on samanlainen kuin Monopoli idealtaan, mutta sitä pelataan mukavasti omalla puhelimella. Tarkoituksenasi on heittää noppaa (digitaalisesti, tietenkin) ja siirtyä laudalla eteenpäin sitä mukaa, miten noppa liikuttaa sinua.

Yhteenveto

Mobiilissa pelaaminen on tullut yhä suositummaksi vuosien varrella. Mobiilisovellusten parantuessa ja kehittyessä ihmiset ovat alkaneet käyttää sovelluksia ja pelejä yhä enemmän ja enemmän. Jopa naiset ovat innostuneet pelaamisesta niin paljon, että he pelaavat jopa pelejä enemmän kuin miehet.

Candy Crush Saga on ehdottomasti kaikista suosituin peli koskaan, mutta sen rinnalle ovat kiivenneet monet muutkin mobiilissa pelattavat pelit, kuten esimerkiksi Home Street, Board Kings, Subway Surfers, Triple Town ja monet muut.

Mobiilipelien pelaaminen on erinomainen tapa kuluttaa luppoaikaa missä vain ja milloin vain.

Artikkeli julkaistiin torstaina 24. päivä tammikuuta vuonna 2019. Se lokeroitiin kategoriaan ja sen julkaisi Pete. Tässä artikkelin kestolinkki. Julkaisu on saanut ilmestymishetkensä jälkeen yhteensä 0 kommenttia.

Saa kommentoida!

Käyttöehdot