Nettipeli: Zombimies

Tagit: ja ja

No heiiiaarrrgggh! Maailma menee ihan todella päin katajaa, niin myös maailma tässä nettipelissä, jossa elävät kuolleet tuntuvat nousevan manan mailta ihmisiä häiritsemään. Pääset pelaamaan halutessasi zombina ihmisen lisäksi. On kuitenkin syytä huomioida jo tässä alkuvaiheessa, että voit vaihtua zombiksi ja takaisin ihmiseksi (tai toisinpäin) vain viisi kertaa. Kun vaihtokauppoja on tehty tuo mainittu määrä, se on se asetelma, jolla jatkossa mennään eteenpäin.

Pelissä voi siis vaihtua zombiksi ja takaisin ihmiseksi rajatun määrän. Kannattaa yrittää välttyä esim. zombiksi muuttumista niin pitkään kuin suinkin mahdollista. Jokaisen metamorfoosin päätteeksi pelihahmo sekoaa totaalisesti.

Zombimies-nettipelissä on kahdenlaisia pelikenttiä. Ensimmäinen kenttätyyppi on tehtävät ja toinen on selviytyminen. Kannattaa välttää kummassakin tapauksessa viemärinkansia, sillä niihin putoamalla voi menettää hitpointteja. Zombikoiran voi tappaa vain miinan avulla. Mielipuolisia robotteja kannattaa välttää. Kuulostaako hauskalta? No sitä se ei ole. Näet tämän pelin jälkeen painajaisia loppuikäsi! Hahahaa! Senpä takia peli ei sovellu eikä sovi pikkulapsille.

Vihjeitä, vinkkejä, tipsejä ja tapseja

Akti ja yritä aktivoida esineitä, kuten laatikoita ja komeroita, napsauttamalla näppäimistön E-kirjainta. Tuolla aktivointibuttonilla voi päästä esimerkiksi räpläämään tietokoneita, löytää elinvoimaa lisääviä tsydeemejä ja astua uusiin salahuoneisiin.

Jos pelaat zombina, voit saada lisää energiaa syömällä raadonpalasia. Esimerkiksi miinaan astellut hahmo on aika pitkälti jauhelihaa, joten siitä sitten lihaa huulten väliin.

Jos pelaat ihmisenä, voit saada lisää energiaa etsimällä elinvoimapaketteja.

Ohjaaminen Zombimies-pelissä

Pelihahmoa liikutellaan tutulla WASD-näppäinkombolla. Hiiren avulla tähdätään ja joko ammutaan tuliaseella tai loikataan zombimaisen ketterästi saaliin kimppuun. E-kirjaimella aktivoidaan asioita. Välilyönnin avulla lasketaan miina. Toisen kerran välilyöntiä napsauttamalla räjäytetään se. Q-näppäimellä käytetään powerupit.

Peliä Zombimies on katsottu ja ehkä myös pelattu 3731 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/zombimies">Zombimies</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot