Nettipeli: Taululiitupeli

Tagit: ja

Taululiitupeli on erittäin vauhdikas taitopeli. Hyvin vauhdikas! Pelaaja ohjaa liidulla piirrettyä pelihahmoa, joka muistuttaa tikku-ukkelia, ja joka on päätynyt liitutaululle seikkailemaan kaikenlaisten liikkuvien palkkien ja palikoiden sekaan. Tikkuhahmoa ohjataan näppäimistön nuolinappuloilla, joilla on tehtävä kaikki tehtävissä oleva, jottei pelihahmo litistyisi esimerkiksi liituviivan alle. Litistyminen ei ole hyvä asia missään yhteydessä. Peli on, kuten jo kertaalleen todettua, hyvin nopeatempoinen.

Taululiitupeliä ohjataan näppäimistön nuolinappuloilla. Pelihahmo on oletusarvoisesti liitutaulun alaosassa, mutta yllättäen pelissä myös kuvakulmat vaihtuvat ihan varoittamatta, jonka jälkeen pelihahmo saattaa löytyä kiipeilemästä esimerkiksi liitutaulun katosta ylöspäin. Tämä tuo uutta haastavuutta peliin, sillä pelaajan on yritettävä silmänräpäyksessä hahmottaa täysin päinvastainen meininki kuin hetki sitten.

Ennen kuin peli alkaa, pelaaja voi valita haluamansa värityksen liitu-ukkelilleen. Ukkelin väriksi voi valita esimerkiksi keltaisen tai sinisen, punaisen jne. Kannattaa valita väriksi sellainen, joka erottuu tummaa taustaa vasten hyvin, koska se on yksi pieni niksi, jolla pelissä voi menestyä hieman paremmin. Kun väritys on valittu, peli alkaa lähtölaskennan jälkeen. Siitä ei ole sitten enää paluuta! Tämä kun on todella addiktoiva ja haastava nettipeli.

Mikäli pelissä taustalla lirisevä taustamusiikkia tai ääniefektit alkavat ottamaan kuuppaan, ne voi vaimentaa napsauttamalla pelialueen alaosasta löytyviä nappuloita (ne ruskeaa taustaa vasten olevat painikkeet). Nappuloiden joukossa on myös erityinen P-painike, jolla pelin voi laittaa pauselle. Pause = tauko.

Peliä Taululiitupeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 3620 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/taululiitupeli">Taululiitupeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot