Nettipeli: Taru tikkujen herrasta

Tagit: ja

Joo, tiedetään kyllä, että pelin nimi on aika kökkö. Älä välitä. Älä huoli. Tässä on vähän sellainen humoristinen seikkailu- ja räiskintäpeli, jossa taistellaan Tikkumaan superiudesta. Katsotaan kuka rulettaa. Tikkumaassa on ollut iät ja ajat tapana lapata porukkaa pataan kun on haluttu selvittää maan senhetkinen nokkimisjärjestys. Sinun, pelimiehen, eli playboyn, tehtävä on pistää kortesi likoon ja yrittää ottaa arvoisesi asema Tikkumaan kuningashuoneessa. Tikkumaan jätit ovat aina olleet sodassa keskenään, joka on osoittautunut ihan hyväksi manööveriksi pyrittäessä pitämään hallitsijasuvussa johtomiehenä vain vahvin ja sitä myöten kyvykkäin soturi.

Tikkupelissä on pointtina laittaa läski tummumaan. Tässä pelissä on luvassa taisteluja ja selkäsaunaa jos jonkinlaista! Tikkumaan ikiaikaiset perinteet ovat johtaneet häkellyttävien tappovehkeiden kehittämiseen, kuten muinaisessa Roomassa ikään. Näillä Tikkumaan asukkien aseilla on pyritty tuomaan etulyöntiasema vastustajaan. Uniikit asetyypit vaihtelevat eri tikku-ukkorotujen välillä. Aseet näyttelevät keskeistä osaa tässä sotaisassa farssissa. Porukkaa mätetään ilmaan, lytätään maahan, seivästetään, puukotetaan, pistetään ja murjotaan kaikin mahdollisin tavoin. Kaikkia näitä pelissä nähtäviä aseita voidaan tilata peliradan loppuvaiheessa. Myös vanhojen aseiden kehittäminen (engl. upgrade) onnistuu aina peliradan päättymispisteessä.

Tätä peliä ohjataan hiiren avulla, jolla tähdätään ja ammutaan tikkuaseita. Hiiren vasemmanpuoleisella napilla valitaan haluttua tikkuasetta, jonka jälkeen se on käyttövalmis. Näppäimistön nuolinamiskoilla liikutellaan pelihahmoa.

Huomioitavaa! Tämä peli on erittäin addiktoiva ja sen pelaaminen tuleekin olemaan varsin rattoisaa ajanvietettä jokaiselle, joka on joskus pelannut Lemmingsiä ja Wormsia ja ihastunut niihin! Tämä on väkivaltaisempi & monipuolisempi versio kuin edellä mainitut yhteensä!

Peliä Taru tikkujen herrasta on katsottu ja ehkä myös pelattu 4016 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/taru-tikkujen-herrasta">Taru tikkujen herrasta</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot